Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Sarbatoritii zilei

In jos 
+43
Cora-Maria
Raluca G.
Asriana
Luminita81
andruta
Dana Caras
Lian
laurabv
ella06
simonaelena
Paulyna
aura
poxicuta
bunica
ghana
Doini
popescugp
Attila
Rux
sini
gabriela60
Johana
sicamin
Myosotis
GetaV
georgy
leonor
vickylucia
MYRELA
doinabacau
penelopa
geodezia
costieanuconstantin
doina
Carina
Marga
duduta190578
georgiana
stefana
Karla
bubu
Vernil
Tinkerbell
47 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 03, 2012 7:07 pm

Ba io am tras in week-endul asta de m-am spart... mai am putin si termin. Mai am cateva protectii de instalat pe niste choisia si pe un phitosphorum baltat, plus cateva nimicuri. Scap eu ca mi-ajunge Very Happy
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 03, 2012 9:19 pm

penelopa a scris:
Pe mine ma prinde mosu' Nicolae cu gradina neterminataaaa ... affraid

Lasa, ca te iarta, ca doar esti nascuta de ziua lui!
Sus In jos
Attila

Attila

Numarul mesajelor : 115
Localizare : Satu Mare
Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi
Stare de spirit : veselie totala
Data de inscriere : 01/05/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 03, 2012 11:08 pm

Din fericire eu am cam terminat cu caratul la adapost acum doar mi a ramas sa fac niste rafturi unde voi pune plantele puse la anmultire pentru primavara ca as vrea sa pun an vanzare cateva variante sa pot lua alte variante noi daca nu vine sfarsitul lumii Very Happy
Cu speranta ca nu vom avea friguri mari macar pana la revelion ca de acolo ma voi descurca ca la anu a promis cineva ceva lemn pentru 3 luni asa ca din data de 3 iaanuarie poate veni frigul
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 9:22 am

Ai fost harnic, Attila, asa ca, poti astepta linistit Apocalipsa cheers
Sus In jos
Carina

Carina

Numarul mesajelor : 428
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit
Stare de spirit : astept primavara
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 5:15 pm

Hai ca stati bine, eu daca va spun cate mai am de facut va speriati
In primul rand am de plantat 29 de trandafiri affraid dar nu e vina mea ca nu i-am plantat pana acum, ci a desteptilor de olandezi carora li se pare normal sa trimita trandafiri in decembrie Evil or Very Mad Cum la noi a inceput deja sa ninga iar zilele urmatoare cica va ninge si mai mult, tare ma tem ca va trebui sa-i plantez in beci sau in pod, inca nu m-am lamurit unde e mai racoare si intuneric. Si mai am de musuroit o parte din trandafiri, hortensiile si cateva crizanteme nou plantate ... deci pe mine clar ma prinde Mos Craciun cu gradina neterminata Embarassed Bine macar ca am reusit sa plantez bulboasele, ca sa nu zic ca n-am facut chiar nimic in gradina Laughing
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 8:25 pm

Da parca ziceai ca nu prea mai ai loc. Unde mai pui 29 de trandafiri ?

Sus In jos
Carina

Carina

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 8:42 pm

Aaaa, pai m-am burghezit, sau mai bine zis m-am mosierit Very Happy
Mi-am mai luat o gradina intr-un satuc de munte, printre oi, unde sper sa ma mut la pensie. Eu de cand m-am mutat aici i-am zis lui barbatu-meu ca la pensie vreau o gradina mare si o casa mica, nu invers, cum am acum. N-am chef sa spal geamuri cate o saptamana, prefer sa stau cu mainile in pamant, vorba lui Mio. Asa ca stau aici pana cresc copiii, ca e aproape de oras si ne descurcam mai usor cu dusul si adusul de la scoala, si apoi gata, ma mut Laughing
Din pacate gradina asta de la munte e destul de departe de mine, asa ca n-o sa merg foarte des Neutral Dar ma gandesc ca mai sunt si alte fete care au gradina departe, Anasstasia de exemplu, si se descurca ele cumva.
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 8:52 pm

Bravo tie, foarte bine. Cat de departe e gradina ?

Si eu ma tot gandesc ca-mi mai trebuie o gradina, tara mea unde am hectare de pamant e departe, peste 150 de km, iar pe langa Bucuresti terenul e scump.

Am prieteni care in aventura imobiliara din 2007-2008 si-au luat terenuri pe aproape si au zis ca ma lasa pe mine sa plantez, dar parca nu-mi vine. Mai caut solutii, dar ai mare dreptate si eu vreau o casa mai mica cu gradina mai mare.
Sus In jos
Carina

Carina

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 9:16 pm

E cam la 40 km de mine, deci nu chiar foarte departe, partea proasta e ca eu nu am permis de conducere (si la cum evolueaza lucrurile, nici nu ma vad obtinandu-l prea curand), asa ca depind de sotul meu sa ma transporte. Si cum el are un program incarcat si eu la fel, nu prea cred sa ajungem acolo mai des de o data pe luna.
Si partea si mai proasta Very Happy e ca satul asta e foarte aproape de Intorsura Buzaului, deci va fi o adevarata provocare sa gasesc trandafiri care sa nu inghete acolo

Si daca tot am stricat topicul, ii urez La Multi Ani lui Pene cheers cheers , ca maine parca e ziua ei. Sau poimaine? Rolling Eyes Nu mai stiu exact, oricum LA MULTI ANI! Sarbatoritii zilei - Pagina 10 1059784619
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 05, 2012 12:35 pm

Pai, cauti trandafiri ADR, Carina, ca doar ai inclusa si rezistenta la frig...

"Yann Arthus Bertrand" de exemplu n-are nicio treaba cu frigul...
Am citit undeva ca grimpanti ca Etoile de Hollande si Etude rezista la -30°C de sunt cultivati in Scandinavia... la fel Alba Maxima...

Oricum, bravo pentru achizitie!

Si la multi ani Penelopei si de la mine!
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 05, 2012 1:07 pm

La multi ani Pene, chit ca ziua ta e maine, putem sa te uram in avans Very Happy !

Si daca tot stricaram topicul trebuie sa va povestesc ca azi, dupa 3 zile de cearta cu Cargus, mi-au ajuns ultimii trandafiri comandati. Acum sa vedem si daca mai apuc sa-i plantez sau ninge.

Dar voi deschide un topic separat la comenzi, ca furnizorul asta chiar trebuie retinut.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 05, 2012 1:08 pm

Bravo, fetelor, imi place cum ganditi!!! Wink
Si eu gandesc la fel, dar pentru mine e prea tarziu ... scratch
Cea mare prostie la o curte e sa-ti faci casa mare!!!
Acum, daca ar fi s-o iau de la inceput, n-as vrea decat o casuta cu 2 camere, o baie si o bucatarie... eventul (si neaparat cheers ) o sera pentru iernarea plantelor.

ps. Multam de urari, ca in general raman cu ele (urarile), nascandu-ma de ziua lui mos Niculae, toata lumea isi aminteste de mos si nu de ziua mea de nastere Sarbatoritii zilei - Pagina 10 57490470
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 05, 2012 2:45 pm

Hai sa refac topicul, ca eu am inceput sa-l stric, dar nu inainte de a-i spune lui Carina ca-mi place cum gandeste.

Pene, la multi ani, sa fii iubita de cine vrei tu, sa ai sanatate si bani exact cati ai nevoie! Si sa fii mai vesela, ca asa te stiam!
Sus In jos
sicamin

sicamin

Numarul mesajelor : 389
Localizare : timisoara
Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit
Stare de spirit : destul de buna
Data de inscriere : 01/04/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 05, 2012 3:00 pm

Pene ,iti doresc sa ai parte de tot ce-ti doresti ,sa fii sanatoasa si sa fii ca inaine:vesela si plina de viata.
LA MULTI ANI ! Sarbatoritii zilei - Pagina 10 1059784619
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 7:50 am

La multi ani Penelopa,si tuturor ce poarta numele Sf Nicolae!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 8:13 am

LAMULTI ANI! tuturor Nicolailor,Nicolitelor,Nicoletelor dar si celor ce s-au nascut astazi .
LA MULTI ANI! pentru Penelopa multa sanatate si fericire
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 9:29 am

La multi ani celor ce sarbatoresc azi onomastica,La multi ani Penelopa,tuturor sanatate,fericire si multi bani flower .
Sus In jos
doinabacau

Numarul mesajelor : 947
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : lectura,odihna activa
Stare de spirit : optimism
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 5:33 pm

La multi ani,Penelopa,acum imi dau seama ca sufletul tau atat de generos are afinitati cu ierarhul atat de indragit! Fie ca acesta sa-ti calauzeasca ...sageata,la tinta ochita!
Sus In jos
doinabacau

Numarul mesajelor : 947
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : lectura,odihna activa
Stare de spirit : optimism
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 5:36 pm

La multi ani,tuturor,e inceputul sarbatorilor din iarna!
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 6:58 pm

Stiti ce mult mi-ar fi placut sa ma cheme NINA ! Wow, mi se pare ceva atat de elegant, simplu, feminin ... Un nume cu stil ... drunken
Daca as putea, m-as recomanda Nina ... Dar asta inseamna ca trebuie sa cunosc alti oameni.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 7:20 pm

Multumesc, fetelor, pentru gandurile voastre frumoase Wink
Fie, din partea mea, aceleasi ganduri frumoase si pentru ceilalti sarbatoriti de Mos Niculae drunken

Doina(Bacau), m-ai dat gata cu urarea ta Sarbatoritii zilei - Pagina 10 2422189467 Sarbatoritii zilei - Pagina 10 2480021943
Sus In jos
doina

doina

Numarul mesajelor : 648
Localizare : Oltenita
Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon
Stare de spirit : relaxata
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 7:25 pm

La multi ani 'mosilor' Nicolae !!
La multi ani, Pene Sarbatoritii zilei - Pagina 10 1059784619
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 7:50 pm

Pai, Vernil, cere-i mosului parfumul cu acelasi nume: Nina, de la Nina Ricci...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 8:43 pm

Ce prezentare eleganta are parfumul, ca un mar, ca o ispita ... inseamna ca e un miros fructat ... exact pe gustul meu. I-as zice lui Pene Nina, dar nu i se potriveste ... de fapt, nici pentru mine nu e bun acest nume ...
Cred ca pe Alina-zisa Bubu ar "imbraca-o" perfect acest nume, ca o esenta a feminitatii : NINA
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Dec 06, 2012 10:23 pm

Sa stii ca e unul din multele mele parfumuri preferate Very Happy . Cu Hertha ce mai dezbateam pe tema parfumurilor, ca pe langa trandafiri si clematite, mai am si boala asta Very Happy .

P.S. Nu are miros fructat.

Pene inca o data La multi ani !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sarbatoritii zilei   Sarbatoritii zilei - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Sarbatoritii zilei
Sus 
Pagina 10 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: