| Sarbatoritii zilei | |
|
+43Cora-Maria Raluca G. Asriana Luminita81 andruta Dana Caras Lian laurabv ella06 simonaelena Paulyna aura poxicuta bunica ghana Doini popescugp Attila Rux sini gabriela60 Johana sicamin Myosotis GetaV georgy leonor vickylucia MYRELA doinabacau penelopa geodezia costieanuconstantin doina Carina Marga duduta190578 georgiana stefana Karla bubu Vernil Tinkerbell 47 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 03, 2012 7:07 pm | |
| Ba io am tras in week-endul asta de m-am spart... mai am putin si termin. Mai am cateva protectii de instalat pe niste choisia si pe un phitosphorum baltat, plus cateva nimicuri. Scap eu ca mi-ajunge | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 03, 2012 9:19 pm | |
| - penelopa a scris:
- Pe mine ma prinde mosu' Nicolae cu gradina neterminataaaa ...
Lasa, ca te iarta, ca doar esti nascuta de ziua lui! | |
|
| |
Attila
Numarul mesajelor : 115 Localizare : Satu Mare Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi Stare de spirit : veselie totala Data de inscriere : 01/05/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 03, 2012 11:08 pm | |
| Din fericire eu am cam terminat cu caratul la adapost acum doar mi a ramas sa fac niste rafturi unde voi pune plantele puse la anmultire pentru primavara ca as vrea sa pun an vanzare cateva variante sa pot lua alte variante noi daca nu vine sfarsitul lumii Cu speranta ca nu vom avea friguri mari macar pana la revelion ca de acolo ma voi descurca ca la anu a promis cineva ceva lemn pentru 3 luni asa ca din data de 3 iaanuarie poate veni frigul | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mar Dec 04, 2012 9:22 am | |
| Ai fost harnic, Attila, asa ca, poti astepta linistit Apocalipsa | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mar Dec 04, 2012 5:15 pm | |
| Hai ca stati bine, eu daca va spun cate mai am de facut va speriati In primul rand am de plantat 29 de trandafiri dar nu e vina mea ca nu i-am plantat pana acum, ci a desteptilor de olandezi carora li se pare normal sa trimita trandafiri in decembrie Cum la noi a inceput deja sa ninga iar zilele urmatoare cica va ninge si mai mult, tare ma tem ca va trebui sa-i plantez in beci sau in pod, inca nu m-am lamurit unde e mai racoare si intuneric. Si mai am de musuroit o parte din trandafiri, hortensiile si cateva crizanteme nou plantate ... deci pe mine clar ma prinde Mos Craciun cu gradina neterminata Bine macar ca am reusit sa plantez bulboasele, ca sa nu zic ca n-am facut chiar nimic in gradina | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mar Dec 04, 2012 8:25 pm | |
| Da parca ziceai ca nu prea mai ai loc. Unde mai pui 29 de trandafiri ?
| |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mar Dec 04, 2012 8:42 pm | |
| Aaaa, pai m-am burghezit, sau mai bine zis m-am mosierit Mi-am mai luat o gradina intr-un satuc de munte, printre oi, unde sper sa ma mut la pensie. Eu de cand m-am mutat aici i-am zis lui barbatu-meu ca la pensie vreau o gradina mare si o casa mica, nu invers, cum am acum. N-am chef sa spal geamuri cate o saptamana, prefer sa stau cu mainile in pamant, vorba lui Mio. Asa ca stau aici pana cresc copiii, ca e aproape de oras si ne descurcam mai usor cu dusul si adusul de la scoala, si apoi gata, ma mut Din pacate gradina asta de la munte e destul de departe de mine, asa ca n-o sa merg foarte des Dar ma gandesc ca mai sunt si alte fete care au gradina departe, Anasstasia de exemplu, si se descurca ele cumva. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mar Dec 04, 2012 8:52 pm | |
| Bravo tie, foarte bine. Cat de departe e gradina ?
Si eu ma tot gandesc ca-mi mai trebuie o gradina, tara mea unde am hectare de pamant e departe, peste 150 de km, iar pe langa Bucuresti terenul e scump.
Am prieteni care in aventura imobiliara din 2007-2008 si-au luat terenuri pe aproape si au zis ca ma lasa pe mine sa plantez, dar parca nu-mi vine. Mai caut solutii, dar ai mare dreptate si eu vreau o casa mai mica cu gradina mai mare. | |
|
| |
Carina
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mar Dec 04, 2012 9:16 pm | |
| E cam la 40 km de mine, deci nu chiar foarte departe, partea proasta e ca eu nu am permis de conducere (si la cum evolueaza lucrurile, nici nu ma vad obtinandu-l prea curand), asa ca depind de sotul meu sa ma transporte. Si cum el are un program incarcat si eu la fel, nu prea cred sa ajungem acolo mai des de o data pe luna. Si partea si mai proasta e ca satul asta e foarte aproape de Intorsura Buzaului, deci va fi o adevarata provocare sa gasesc trandafiri care sa nu inghete acolo Si daca tot am stricat topicul, ii urez La Multi Ani lui Pene , ca maine parca e ziua ei. Sau poimaine? Nu mai stiu exact, oricum LA MULTI ANI! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Dec 05, 2012 12:35 pm | |
| Pai, cauti trandafiri ADR, Carina, ca doar ai inclusa si rezistenta la frig...
"Yann Arthus Bertrand" de exemplu n-are nicio treaba cu frigul... Am citit undeva ca grimpanti ca Etoile de Hollande si Etude rezista la -30°C de sunt cultivati in Scandinavia... la fel Alba Maxima...
Oricum, bravo pentru achizitie!
Si la multi ani Penelopei si de la mine! | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Dec 05, 2012 1:07 pm | |
| La multi ani Pene, chit ca ziua ta e maine, putem sa te uram in avans ! Si daca tot stricaram topicul trebuie sa va povestesc ca azi, dupa 3 zile de cearta cu Cargus, mi-au ajuns ultimii trandafiri comandati. Acum sa vedem si daca mai apuc sa-i plantez sau ninge. Dar voi deschide un topic separat la comenzi, ca furnizorul asta chiar trebuie retinut. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Dec 05, 2012 1:08 pm | |
| Bravo, fetelor, imi place cum ganditi!!! Si eu gandesc la fel, dar pentru mine e prea tarziu ... Cea mare prostie la o curte e sa-ti faci casa mare!!! Acum, daca ar fi s-o iau de la inceput, n-as vrea decat o casuta cu 2 camere, o baie si o bucatarie... eventul (si neaparat ) o sera pentru iernarea plantelor. ps. Multam de urari, ca in general raman cu ele (urarile), nascandu-ma de ziua lui mos Niculae, toata lumea isi aminteste de mos si nu de ziua mea de nastere | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Dec 05, 2012 2:45 pm | |
| Hai sa refac topicul, ca eu am inceput sa-l stric, dar nu inainte de a-i spune lui Carina ca-mi place cum gandeste.
Pene, la multi ani, sa fii iubita de cine vrei tu, sa ai sanatate si bani exact cati ai nevoie! Si sa fii mai vesela, ca asa te stiam! | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Dec 05, 2012 3:00 pm | |
| Pene ,iti doresc sa ai parte de tot ce-ti doresti ,sa fii sanatoasa si sa fii ca inaine:vesela si plina de viata. LA MULTI ANI ! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 7:50 am | |
| La multi ani Penelopa,si tuturor ce poarta numele Sf Nicolae! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 8:13 am | |
| LAMULTI ANI! tuturor Nicolailor,Nicolitelor,Nicoletelor dar si celor ce s-au nascut astazi . LA MULTI ANI! pentru Penelopa multa sanatate si fericire | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 9:29 am | |
| La multi ani celor ce sarbatoresc azi onomastica,La multi ani Penelopa,tuturor sanatate,fericire si multi bani . | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 5:33 pm | |
| La multi ani,Penelopa,acum imi dau seama ca sufletul tau atat de generos are afinitati cu ierarhul atat de indragit! Fie ca acesta sa-ti calauzeasca ...sageata,la tinta ochita! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 5:36 pm | |
| La multi ani,tuturor,e inceputul sarbatorilor din iarna! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 6:58 pm | |
| Stiti ce mult mi-ar fi placut sa ma cheme NINA ! Wow, mi se pare ceva atat de elegant, simplu, feminin ... Un nume cu stil ... Daca as putea, m-as recomanda Nina ... Dar asta inseamna ca trebuie sa cunosc alti oameni. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 7:20 pm | |
| Multumesc, fetelor, pentru gandurile voastre frumoase Fie, din partea mea, aceleasi ganduri frumoase si pentru ceilalti sarbatoriti de Mos Niculae Doina(Bacau), m-ai dat gata cu urarea ta | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 7:25 pm | |
| La multi ani 'mosilor' Nicolae !! La multi ani, Pene | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 7:50 pm | |
| Pai, Vernil, cere-i mosului parfumul cu acelasi nume: Nina, de la Nina Ricci... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 8:43 pm | |
| Ce prezentare eleganta are parfumul, ca un mar, ca o ispita ... inseamna ca e un miros fructat ... exact pe gustul meu. I-as zice lui Pene Nina, dar nu i se potriveste ... de fapt, nici pentru mine nu e bun acest nume ... Cred ca pe Alina-zisa Bubu ar "imbraca-o" perfect acest nume, ca o esenta a feminitatii : NINA | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Dec 06, 2012 10:23 pm | |
| Sa stii ca e unul din multele mele parfumuri preferate . Cu Hertha ce mai dezbateam pe tema parfumurilor, ca pe langa trandafiri si clematite, mai am si boala asta . P.S. Nu are miros fructat. Pene inca o data La multi ani ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei | |
| |
|
| |
| Sarbatoritii zilei | |
|