| Sarbatoritii zilei | |
|
+43Cora-Maria Raluca G. Asriana Luminita81 andruta Dana Caras Lian laurabv ella06 simonaelena Paulyna aura poxicuta bunica ghana Doini popescugp Attila Rux sini gabriela60 Johana sicamin Myosotis GetaV georgy leonor vickylucia MYRELA doinabacau penelopa geodezia costieanuconstantin doina Carina Marga duduta190578 georgiana stefana Karla bubu Vernil Tinkerbell 47 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Dec 07, 2012 8:54 am | |
| Multumesc, Alina! Cu parfumurile am si eu un "fix", insa nu fac abuz Imi place sa am mai multe deodata, dar nu ma dau decat cu unul singur pana il termin, apoi incep altul. Desi imi place numele grecesc pe care-l port (nu mi-am dorit niciodata sa ma cheme altfel), intotdeauna "m-au imbracat" cel mai bine, parfumurile frantuzesti, cu miros floral. Prefer gama "GIVENCHY" , dar nu-mi displace nici "GUERLAIN" , avand in vedere ca, tocmai mi-a luat Florin unul de ziua mea: IDYLLE, cu un buchet floral de crini, fresii, liliac, bujor si iasomie. Exact florile mele preferate | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Dec 07, 2012 10:46 am | |
| Are bun gust Florin, in plus ti-a luat o serie limitata | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Dec 07, 2012 1:09 pm | |
| Penelopa,o noua urare si o-mbratisare! Cat despre parfum,mi-a placut sa-l inspir pe cel al florilor si,fireste,am admirat o usoara urma de parfum,in urma unei doamne elegante... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Dec 07, 2012 2:04 pm | |
| Deci Alina rimeaza perfect cu Nina ... Si are in dotarea personala parfumul NINA de la Nina Ricci ... | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 10:00 am | |
| La multi ani sarbatoritilor de azi! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 1:26 pm | |
| - Karla a scris:
- Are bun gust Florin, in plus ti-a luat o serie limitata
Karla draga, as zice mai curand, ca eu am gusturi bune . In nadejdea lui Florin, mai bine lipsa Sa vezi cum fu cu parfumul -cadou: ma cheama o cotoharla de la el din birou si ma intreaba ce parfum sa-si ia din cele cu care isi daduse pe ambele maini ... pana la coate , ca e in dilema si ca are incredere in gusturile mele Evident, ca mi-am dat seama de "stratagema"(era cu o zi inainte de mos Niculae) si mi-am ales parfumul, pe considerente ca mie imi plac cele cu miros floral, fara sa stiu ce parfum am ales | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 4:53 pm | |
| Si mie la fel: daca nu are macar o unda florala, parca nu merge... Am incercat zilele trecute "Belle d'Opium", de la YSL, mirosea bine (chit ca mie nu-mi plac astea orientale, dar asta era deosebit) insa n-avea nicio nota de floare... bof.
| |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 8:32 pm | |
| Mie,una,Nina Ricci nu-mi place Candva in liceu am fost la petreceri si toata lumea mirosea la fel,a nina M-am reprofilat pe Trussardi E drept ca unele sunt doar de vara sau eu nu le suport decat vara Karla ai dreptate,YSL are parfumuri "grele" Din pacate au disparut anumile parfumuri Se mai gaseste undeva ceva apartinand Gamei "Helena Rubinstein" Candva eram innebunita dupa "Soiree de Paris",a fost parfumul adolescentei mele sau "Caron" | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 8:37 pm | |
| Fendi de exemplu a retras parfumurile vechi si a scos unu,un gen de mix care e inodor ,incolor si total nereprezentativ Ai zice ca te dai cu spray de 2 lei din piata | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 10:45 pm | |
| De la Helena Rubinstein mai exista Wanted, eu altul nu mai stiu si si asta apare tot in editie limitata.
Parfumurile italienesti nu ma incanta, unele miros superb insa nimic din ce am incercat eu nu tine. Au fixatori foarte slabi, spre deosebire de cele frantuzesti. Valentina de exemplu miroase foarte bine (pe gustul meu) insa dupa cateva ore nu mai ramane nimic. Dupa parerea mea, nimic nu se compara cu Chanel si Dior in materie de parfumuri. Eu alternez Coco Mademoiselle cu Tendre Poison, pe acesta din urma il am de ani de zile si nu m-am plictisit inca de el...
| |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 11:02 pm | |
| Mie imi placea un Fendi Chanel merge,dar nu nr 5 pe care-l urasc La mine merg cateva de la Ghivenchy,kenzo uneori,Trussardi mai nou Depinde de stare,de anotimp si mai ales de tinuta La tinutele sport folosesc Boss Am primit de curand un CKNR1 pt femei si imi place de mor Imi placea parfumul barbatesc de la CK si mai ales camasile lui,acu imi place si parfumul de dama
| |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Dec 09, 2012 11:04 pm | |
| Cand Ghivenchy a renuntzat la Oblique am fost foaret suparata,acu sunt suparata pe Fendi ca ma lasa fara febleti
| |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 9:06 am | |
| La multi ani D-na Doina,sanatate,fericire si multi bani! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 9:49 am | |
| LA MULTI ANI CU SANATATE D-NA DOINA,FERICIRE SI MULTE REALIZARI! | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 10:06 am | |
| Ma ,voi ma ametiti Care din Doine isi serbeaza ziua azi Ca parca am mai spus la multi ani si nu vreau sa ma repet
| |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 10:22 am | |
| si eu am avut impresia asta dar daca scrie ca azi e ziua Doinei,atunci urari de bine. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 11:01 am | |
| N-am zis altceva ,da sa ma lamuresc si eu cui spun Imi fac calendarul meu propriu si deja sunt varza | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 11:22 am | |
| Doina ,La Multi Ani ,sanatate si sa ai tot ce-ti doresti ! | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 11:24 am | |
| Tink ,azi e ziua lui Doina ,ca zilele trecute a fost a lui Doinabacau | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 11:25 am | |
| Doina la multi ani, multa sanatate si numai bucurii ! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 3:58 pm | |
| La multi ani si multa sanatate, cu tot dragul,si de la mine,Doina! Iar florile pe care le iubesti atat de mult,sa-ti aduca bucuria asteptata! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 4:16 pm | |
| La multi ani si din partea altei sagetatoare, Doina!! | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 7:18 pm | |
| Multumesc dragelor , va pup pe toate Va multumesc si va trimit gandurile mele bune | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 8:41 pm | |
| La multi ani si de la mine, ambelor Doine! Flori frumoase si multa fericire amandorura... | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Dec 10, 2012 8:59 pm | |
| Multumesc Karla | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei | |
| |
|
| |
| Sarbatoritii zilei | |
|