| Sapun vegetal | |
|
+5stefana penelopa Myosotis Karla Vernil 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
rebecadvd
Numarul mesajelor : 8 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile ,animalele ,decupajul Stare de spirit : :) optimista Data de inscriere : 01/01/2012
| Subiect: Re: Sapun vegetal Joi Feb 28, 2013 2:44 pm | |
| | |
|
| |
rebecadvd
Numarul mesajelor : 8 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile ,animalele ,decupajul Stare de spirit : :) optimista Data de inscriere : 01/01/2012
| Subiect: Re: Sapun vegetal Joi Feb 28, 2013 2:52 pm | |
| Desi pe unele site-uri spune ca acest produs nu este pentru metoda melt&pour(metoda facerii sapunului la rece fara soda ).
| |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Sapun vegetal Joi Feb 28, 2013 3:39 pm | |
| Practic topesti fulgii in putina apa si adaugi uleiurile esentiale dorite. Sau cum? Sapunul nu poate fi produs fara ca unul din ingredientele lui sa fie hidroxidul (de sodiu sau de potasiu). Doar ca poti utiliza un semipreparat (fulgii) si nu mai ai de-a face cu soda caustica in gospodarie Eu n-am reusit sa ma mobilizez precum zice Doina pe alt forum. Asa ca am tot ce-mi trebuie doar avantul lipseste | |
|
| |
rebecadvd
| Subiect: Re: Sapun vegetal Joi Feb 28, 2013 4:44 pm | |
| Am pus fulgii cu unt de shea si unt de cacao(sau doar cu unul cum doresti),am adaugat ulei de ricin ,ulei de masline si ce am mai avut prin casa mai putin uleiuri esentiale (caci era pt Maia si la copii mici nu sunt indicate) si a iesit un sapunel care mirosea tare frumos a unt de cacao.Le-am pus fulgi si unturile la topit ,pe urma am adaugat restul si le-am lasat la uscat. | |
|
| |
rebecadvd
| Subiect: Re: Sapun vegetal Joi Feb 28, 2013 4:45 pm | |
| | |
|
| |
rebecadvd
| Subiect: Re: Sapun vegetal Joi Feb 28, 2013 4:46 pm | |
| | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Sapun vegetal Dum Mar 03, 2013 1:53 pm | |
| - stef a scris:
Eu n-am reusit sa ma mobilizez precum zice Doina pe alt forum. Asa ca am tot ce-mi trebuie doar avantul lipseste Pentru sapun nu m-am mobilizat dar cred ca in curand o sa-l fac pentru ca de cateva luni cumpar sapun handmade si-mi place. Cred ca daca l-as face eu m-ar costa mult mai putin si daca e ca la crema, a durat mai mult pana m-am hotarat decat pana am facut-o | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Sapun vegetal Lun Mar 04, 2013 9:11 am | |
| interesant articolul dar de unde luam fulgii de sapun?Mai exista acest magazin(sper ca on line)? | |
|
| |
rebecadvd
| Subiect: Re: Sapun vegetal Lun Mar 04, 2013 10:28 am | |
| Exista ,dar daca dati cautare pe google se gasesc pe mai multe site-uri/magazine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sapun vegetal | |
| |
|
| |
| Sapun vegetal | |
|