Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Legume in ghivece Sam Oct 22, 2011 12:11 pm | |
| Ardeii iuti Chilli, Madame Jeanette si unii normali asemanatori la infatisare cu Cayenne, dar mai iuti la gust, pe care i-am avut afara in ghivece, sunt acum in veranda racoroasa. Imi doresc sa ma fericeasca cu ardei toata iarna. Chiar daca nu mai am voie sa mananc, mai gust din cand in cand. As mai incerca sa pun niste rosii cherry pe care sa le tin mai la caldura, dar nu am mari sperante sa mananc vreuna peste iarna. | |
|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Legume in ghivece Joi Iul 12, 2012 12:19 pm | |
| He he he sa vedeti datamai rasadul de dovleac rasarit in vas rid singura cind il vad ca in gradina nu stiu ce au avut anul asta ca nu au mers deloc si asta a rasarit frumos taman in buruianule mele in ghiveci .am pus de 3 ori acu am pus niste seminte de la d-na Gabriela 61 si au rasarit .. da e naspa cu udatul .. mai am de asemenea rasarite niste fire de cimbru prin vasele mari .. si d-l Gomej mi-a trimis un soi de ardei ..l-am pus in vas ... asa mi-a cricit omu in vas nu afara si eu m-am executat
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Joi Iul 12, 2012 12:21 pm, editata de 1 ori | |
|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Legume in ghivece Joi Iul 12, 2012 12:20 pm | |
| | |
|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Legume in ghivece Joi Iul 12, 2012 6:20 pm | |
| nu-i bai | |
|
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Legume in ghivece Vin Iul 13, 2012 10:57 am | |
| eu am vazut la tara puse rosi in oale si aratau mai bine decat cele din gradina si erau asezate putin la scuteala. | |
|
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Legume in ghivece Sam Iul 14, 2012 9:46 pm | |
| Am si eu 2 fire de rosii pe balcon, au cateva rosiute coapte dar cale lunga sa fac o salata din ele . | |
|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Legume in ghivece Mar Iul 17, 2012 1:59 pm | |
| Io am rasaduri de ardei iuti in ghivecele de orhidee ,la birou Am pus in primavara,le-am tras si in ghivecele ,dar a uitat mama sa le ude si mi-au pierit cand erau de pus in gradina Acu o iau de la capat Mai am un ardei chili de anu-l trecut in hiveci,a trecut iarna si acu e rosu tot de ardeiashi E cu autoservire cand fac diverse sosuri si marinate Trebuie sa gasesc si io din nou niscai "madame jeanette" d-aia ,ceva turbinci si bonete revolutionare
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legume in ghivece | |
| |
|