| Gradina Sicai | |
|
+17geodezia Marga gabi_gabriella stefana bubu Karla Vernil Myosotis doina Mihai georgiana gabriela60 Tinkerbell doinabacau penelopa GetaV sicamin 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Vin Dec 23, 2011 12:27 am | |
| Eu i-am pus cu gand bun asa ca nu se poate sa nu mi se prinda La toamna viitoare ne vedem norocul Ma bucur ca te simti bine
| |
|
| |
gabi_gabriella
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Iernut/Mures Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Dec 26, 2011 1:52 pm | |
| Sica, sanatate , refacere rapida si numai bine !! | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Dec 26, 2011 8:44 pm | |
| Multumesc GG. In gradina mai am o crizantema care abia acum isi deschide florile,dar in casa ,in afara de cativa hibi harnicuti ,incep si orhideele. Dendrobium e in plina inflorire iar Ludisia e plina cu boboci.Phalele au si ele boboci dar inca nu s-au deschis. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mar Dec 27, 2011 3:22 pm | |
| Vezi, Sica, plantele te sustin si iti bucura sufletul cu florile lor!! La mine, orhideele ma bucura cu faptul ca .... mai traiesc (ele )... nici urma de tije noi | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mar Dec 27, 2011 3:30 pm | |
| Ce bogata este ludisia ta | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mar Dec 27, 2011 3:31 pm | |
| Ce frumoase sint Sica aia roz e plina de flori.Si ale mele au cite doua tije si mie imi era frica sa cumpar o orhidee ca sunt prea fitoase. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mar Dec 27, 2011 5:03 pm | |
| Si la mine dendrobium-ul e inflorit(al 2-lea rand de boboci si se arata ca mai are de inflorit Sica e foarte frumos dendro-ul tau roze Al meu e alb pur Si phalele (dupa ce mi-au tras o sperietura si m-am plans la Stefana ca-s pline de lanosi;le-am spalat cu spirt) au boboci Din cate s-arata imi mai infloresc si alte orhidee Ca vaz ca sare si cymbi cu florile Sica sa stii ca-ti "cotrobai" in album,asa ca acu am nitelus timp | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mier Dec 28, 2011 2:24 pm | |
| Tink ,eu ma bucur cand cineva i-mi admira florile ! Nu am pus cam de mult noutati ,dar acum cand incep orhideele ,le voi poza mereu. Phalele au majoritatea cate 2 tije noi si au si pe tijele vechi boboci noi dar sant cam slabute la inflorit. Au cate 4-5 boboci pe tija. Au suferit saracele ,ca daca am tot fost prin spitale ,sotul le-a udat cam rar ,iar de ingrasaminte nu au avut parte chiar deloc. Cymbidium a fost inflorit in toamna (cel roz ) dar acum cel maro cu bej are tije ,dar mai dureaza. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Joi Dec 29, 2011 9:52 am | |
| | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mier Ian 11, 2012 11:14 pm | |
| Si eu va pup Geo ,uite o plantuta de la tine ,care face mereu cateva flori. Cred ca e o brugmansie (?),dar tare e adorata de musculite . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Joi Ian 12, 2012 6:36 pm | |
| foarte frumoase florile tale Sica | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Mai 28, 2012 2:01 pm | |
| Am venit si eu in gradina mea parasita . Nu am multe noutati in gradina ; doar cativa trandafiri care sant infloriti ,brugmansii si dalii.Nu am putut sa ma ocup si de gradina de legume ,asa ca deocamdata am prioritate SANATATEA . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Mai 28, 2012 2:08 pm | |
| La tine parca e soare. Frumosi trandafirii, dar al doilea e chiar bestial, asa mic si cu milioane de boboci.
Multa sanatate ! | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Mai 28, 2012 2:15 pm | |
| Bubu ,acela este trimis de Karla(Pomponella) ,prin bunavointa ta si imi place si mie mult. Multumesc de urare ! Si eu va doresc tuturor SANATATE ca e mai buna decat toate. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Mai 28, 2012 4:12 pm | |
| Sica imi plac mult trandafirii tai dar cei din prima poza parca este un buchet imens .da bubu la noi este soare si cald avem mai mult noroc . | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Lun Mai 28, 2012 5:06 pm | |
| Minunati trandafirii! La mine ploua,toate stau pe loc si flori si legume! | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mier Mai 30, 2012 7:04 pm | |
| Multumesc Duduta ! Am pus in gradina vreo 10 bulbi de Amarillis ,ca erau tare pricajiti. Acum vad ca unul a inflorit dar restul nu dau nici un semn. Macar sa se mai mareasca bulbii. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Mier Mai 30, 2012 7:07 pm | |
| - sicamin a scris:
- Multumesc Duduta !
Am pus in gradina vreo 10 bulbi de Amarillis ,ca erau tare pricajiti. Acum vad ca unul a inflorit dar restul nu dau nici un semn. Macar sa se mai mareasca bulbii. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si o clematita (clasica) care a ramas neinghetata ca celelalte 6 au inghetat. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Joi Mai 31, 2012 8:51 am | |
| Sica sa imi pui si mie un lastar la facut radacina de clematita ca e infloricioasa rau
interesant amarilisul nu am mai vazut cum se cheama? | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Joi Mai 31, 2012 1:07 pm | |
| Cred ca printre bulbii de amarilis a fost si un hemerocalis ,ca nu-mi aduc aminte sa fi avut amarillis galben . Am sa marcotez din clematita ca asta nu-i "fitoasa" si merge mai usor la marcotat. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina Sicai Joi Mai 31, 2012 6:38 pm | |
| | |
|
| |
sicamin
| Subiect: Re: Gradina Sicai Vin Iun 01, 2012 2:48 pm | |
| Si cateva flori galbene. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina Sicai Vin Iun 01, 2012 3:20 pm | |
| asa de optimizare la vremea asta ploioasa .. ca i-ar se intuneca cerul si bubuie | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Sicai Vin Iun 01, 2012 9:30 pm | |
| Luminitele galbene din prima poza au inceput sa infloreasca si la mine, dar macii nici macar n-au rasarit!!! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina Sicai Vin Iun 01, 2012 9:49 pm | |
| Am vrut sa intreb pe Sica cum se chiama florile galbene ca au aparut si la mine in gradina.Si daca poti sinnnnnnnnmi spui daca este perena. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Sicai | |
| |
|
| |
| Gradina Sicai | |
|