| Gradinile Doinei | |
|
+14Carina stefana Marga gabriela60 Dorina Danila vickylucia Vernil doinabacau Tinkerbell duduta190578 Myosotis georgiana penelopa doina 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mar Aug 02, 2011 2:13 pm | |
| Asta am gasit ieri si azi intr-una gradinile mele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mar Aug 02, 2011 5:59 pm | |
| Eu am renuntat la murraya fiindca in 4 ani nu a inflorit niciodata .... avea aproape un metru ... | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mar Aug 02, 2011 10:13 pm | |
| Murraya mea este mititica , pana-n 30 cm si e tinerica. Cred ca a fost insamantata anul trecut. Tot anul trecut a somat , dupa ce mi-a facut niste flori in primavara . Anul acesta m-am suparat si am dat-o afara dupa ce i-am pus un ghivecel mai mare , de 15 cm diametru. I-a placut tratamentul | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 03, 2011 8:39 am | |
| Tot "tratamentul" ăsta i l-am aplicat şi eu, Doin, dar Murraya mea e e-a dreptul căpoasă! Cum pentru la iarnă spaţiul de cazare este limitat, cred că, de data asta, aplic "tratamentul" sugerat de Doinabacau şi Vernil. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 03, 2011 8:58 am | |
| Pene, daca vrei sa te distrezi cu seminte de murraya iti trimit cand se vor maturiza adica pe la anul. Piticele obtinute din seminte sunt tare infloricioase. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 03, 2011 9:45 am | |
| Cum se inmulteste murraya,ca mi-as dori si eu. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 03, 2011 12:29 pm | |
| Dragă Doina, nu mă prea dau în vânt după astfel de distracţii! La toamnă, aduc Murraya la serviciu (şi acolo o las pe veci ), iar în primăvară fac rost de o "prospătură" înfloricioasă (văd eu cum ) | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 03, 2011 2:13 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Joi Aug 04, 2011 10:04 am | |
| Viky, cred că aia lungă până la tavan este clasica Jasminum, pe care va trebui s-o mai scurtezi la toamnă-iană Eu aşa fac cu a mea şi, fiindcă o ţin la căldură şi la lumină peste iarnă, primăvara iese cu primele flori. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Joi Aug 04, 2011 10:48 am | |
| - duduta190578 a scris:
- Cum se inmulteste murraya,ca mi-as dori si eu.
Murraya mea este din seminte, daca vrei sa incerci aminteste-mi te rog pe la anul cand vor fi mature semintele de la planta mea. Pene iti pun eu seminte la anul si ti le aduc dupa ce au germinat | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Joi Aug 04, 2011 2:16 pm | |
| | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Vin Aug 05, 2011 9:52 pm | |
| - doina a scris:
- duduta190578 a scris:
- Cum se inmulteste murraya,ca mi-as dori si eu.
Murraya mea este din seminte, daca vrei sa incerci aminteste-mi te rog pe la anul cand vor fi mature semintele de la planta mea. Pene iti pun eu seminte la anul si ti le aduc dupa ce au germinat Multumesc Doina,chiar vreau. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 10, 2011 11:54 pm | |
| - penelopa a scris:
- Dragă Doina, nu mă prea dau în vânt după astfel de distracţii! La toamnă, aduc Murraya la serviciu (şi acolo o las pe veci ), iar în primăvară fac rost de o "prospătură" înfloricioasă (văd eu cum )
Ba n-o duci si n-o lasi O campezim la mine pt reciclare cum o sa-mi campez si eu Brugmaniile la tine pt remebaruru de inflorire De ce sa le lasam orfane printre straini? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Joi Aug 11, 2011 9:39 am | |
| Ba, o campez la serviciu, la geam, că şi aşa am expediat la seră tot ce era pe aici... din motive de păduchi. Iar la mine nu mai e loc nici de ale mele... balconul a rămas acelaşi de anul trecut, iar plantele care vor sta la rece iarna s-au cam înmulţit. Tu ai beci bun unde poţi să ţii brugmansiile. Beciul meu este foarte umed şi putrezeşte tot ce pun în el peste iarnă. Aşa am pierdut toate cannele. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 17, 2011 12:49 pm | |
| Doina, aşa cum am promis ... poza cu Campanula albă de la tine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 17, 2011 1:49 pm | |
| Oho, ce frumusica este I-am pus si mamei mele dar la ea a cresut mai putin. Ale mele pozate duminica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cea de la tine are flori de 3 luni, de la jumatatea lunii mai Campanulele cumparate de curand sunt cam ciufulite si nu le-am pozat dar s-au acomodat cu noua casuta si incep sa infloreasca.. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 17, 2011 1:53 pm | |
| Doamne, dar ce bogată s-a făcut la tine campanula mov-lila !!! Ale mele sunt mai sărăcăcioase... mult prea sărăcăcioase Oare, ce-o le-o fi lipsind la mine ?111 | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 17, 2011 2:16 pm | |
| Nu cred ca le lipseste ceva la ale tale dar ale mele sunt asa din cauza ca sunt in balcon inchis , daca erau afara nu cred ca ar fi fost lafel. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mier Aug 17, 2011 3:32 pm | |
| am si eu 2,simple si infloresc timid anul trecut am avut bleu batut si a decedat in iarna | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Dum Aug 21, 2011 11:36 am | |
| Tink, ai tinut-o la racoare pe cea bleu dubla ? Sa stiu la ce sa ma astept cu cea duba a mea . Pe cea alba am daruit-o unei prietene dar voi incerca sa o inmultesc putin mai incolo , cand se mai racorerste . Nu v-am mai pus de mult floricele din gradinile mele . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dorina Danila
Numarul mesajelor : 32 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : lectura si gradinarit Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 11/08/2011
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Dum Aug 21, 2011 12:46 pm | |
| Foarte frumoase,bravo tie! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Lun Aug 22, 2011 9:02 am | |
| Doina, ce e frunzoasa aia frumoasă din ultima poză? | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Lun Aug 22, 2011 12:32 pm | |
| In ultima poza este chirita Hisako , e tare mare. O cresc de 2 ani si abia acum se vad bobocii de sub frunze . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Lun Aug 22, 2011 4:14 pm | |
| Am primit şi eu o chiriţă de la GetaV - Erika! | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Gradinile Doinei Mar Aug 23, 2011 2:51 pm | |
| Sa o cresti bine si sa o vezi repede cu flori Sunt total nepretentioase. Dupa ce am omorat 2 pe care le-am pus in substrat cu perlit acum ma inteleg bine cu ele dar nu le-am mai pus deloc perlit. Pe toate le am plantate in FloraSol simplu. Poate mai tarziu sau maine pun niste poze cu alte chirite, poze comparative. Florile sunt asemanatoare dar frunzele sunt foarte fiferite. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinile Doinei | |
| |
|
| |
| Gradinile Doinei | |
|