| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 10:37 am | |
| Super , toate sunt fumoase dar mai ales clematitele . | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 10:45 am | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 10:55 am | |
| Cloanto, cucii s-au convertit, ca de, esti cu matura dar crinii si clematita Avant-Garde m-au dat pe spate, asa sunt de spectaculoase. Crinii care ii plac lui Tink ma pasioneaza si pe mine, sunt foarte eleganti, au unduiri ale petalelor care ii fac speciali | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 11:41 am | |
| imi place ce am vazut nou in gradina ta si te invidiez.... | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 11:45 am | |
| Cu avangardista aia catarata pe casa m-ai dat gata, nu ma las pana nu-mi aduc si eu una in gradina. Ai luat-o cumva de la Sieberz? Am vazut-o la ei in oferta, dar am ezitat s-o cumpar pana acum de teama sa nu-mi trimita altceva in loc (sunt patita cu trandafirii de la ei). Si in cati ani s-a facut asa mare mare?? | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 12:05 pm | |
| De acord cu Carina. Avangardista m-a dat gata si pe mine. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 12:59 pm | |
| Bine-ai revenit, Codruţa! Nici nu ştii ce rău îmi pare că nu ne-am văzut în Ardeal!!!! Dar, mai e şi la anul ... un an! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 1:07 pm | |
| Carina, clematita aia (Avant garde) am luat-o acum 3 ani de la Sieberz sau de la Bakker ... nu mai ştiu exact. Dar, îmi amintesc că am plantat-o primăvara (avea 2-3 tulpiniţe mici, subţiri şi uscate), am înconjurat-o cu un gărduţ de plasă din sârmă (de teama câţeilor liberi) şi bine am făcut (şi acum e prezent gărduţul ... nici nu mai pot să-l scot, dar nici interes n-am să-l scot ) şi a înflorit din primul an... ce-i drept, mai puţin. A avut o creştere viguroasă de la început şi, pe măsură ce anii trec, devine şi mai viguroasă şi mai înfloricioasă .... mai toată vara, în 2 valuri puternice. Cred eu că e o clematită care îşi merită locul în grădina noastră. Singurul inconvenient e că .... e cam scumpă. | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 1:41 pm | |
| Da, am observat si eu ca e scumpa (iar daca adaug si transportul e si mai scumpa), dar cand ma apuca nebunia de obicei nu prea ma pot abtine. Cred ca nici concediul n-o sa-mi priasca gandindu-ma la ea Am vazut ca este inca pe stoc la Sieberz, asa ca de dimineata ma mananca mainile s-o comand. Cred ca ar trebui sa astept totusi toamna ca sa fiu sigura ca nu ajunge uscata la mine si ca se prinde. Tu ai taiat-o vreodata pe a ta sau ai lasat-o sa creasca cum vrea ea? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 1:57 pm | |
| Primăvara devreme, când îi ies mugurii verzi, o tai până unde văd că sunt mugurii mai mari. Nu are rost să laşi tot, fiindcă din fiecare mugur creşte o ramură, plus alte noi ramuri din rădăcină ... aşa că Şi cum ramurile sunt foarte subţiri comparativ cu alte clematite, e de preferat să susţină mai puţine. De regulă, asta înseamnă cam jumătate tăiat din ea. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 2:52 pm | |
| Cred ca oaspetii inaripati se cred in gradina raiului,cum sa nu cante daca vad ce vedem si noi?Ba,simt si parfumul! | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 01, 2011 10:49 pm | |
| si noi azi la gradina am auzit cucul cantand , chiar si sotia a ramas mirata ca e cam tarziu cantatu' asta !!!! | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Iul 02, 2011 12:54 pm | |
| - penelopa a scris:
- Bine-ai revenit, Codruţa!
Nici nu ştii ce rău îmi pare că nu ne-am văzut în Ardeal!!!! Dar, mai e şi la anul ... un an! Si mie imi pare rau. Daca as fi venit cu 2-3 zile mai repede puteam trage o fuga pana la Satu Mare. Dar, vorba ta, poate la anul. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iul 03, 2011 4:57 pm | |
| Mi-au inflorit hemerocalis-ii de la Antesis .... cam mici si de ... o zi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iul 03, 2011 5:00 pm | |
| Daca la Attila era inflorita Luleaua tuercului inca de cand am fost noi la el, la mine abia acum s-a gasit sa ..."pipaie" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iul 03, 2011 5:02 pm | |
| si, niste crini...plouati : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iul 03, 2011 7:03 pm | |
| Poate mergeti si in gradina mea de bloc sa vedeti ce frumos este Cavalerul meu alb, primit de la Karla. Si este parfumat, adica este perfect, mai ales ca e al meu! Si ma iubeste, cu siguranta, creste voiniceste! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iul 03, 2011 11:34 pm | |
| Ce crezi, ca nu ti l-am vazut?!!! Da' din cauza pizmei, nu pot sa zic nimic Lasa, ca'nfloreste si "Amprenta" mea de la Karla . Uite-i bobocul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 10:10 am | |
| Bobocii confirma, inca o data, cu cat drag au fost alesi trandafirii. Chiar si numele au o semnificatie, sa luam exemplu trandafirul tau, pai tu esti "amprenta" care s-a intiparit in sufletul multor forumisti, esti toata o ardere, un consum de energie. Auzi, Cloanto, ce-ar fi daca te-as infileta (pe post de bec) la intrarea in gradina mea de bloc ? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 11:06 am | |
| De acord, numai dacă mă asiguri că toţi din blocul tău au "creier"... că n-am de gând să luminez scăfârlii goale Să nu-mi spui că nu se vede, fiindcă, în mod normal, se vede când cineva are "creier" ... nu e cazul să spună | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 12:06 pm | |
| Eu inca n-am boboc la cadoul Karlei , dar mai astept. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 12:21 pm | |
| Ce-am mai râs! (Penelopa, la faza cu scafârliile ai fost mortala)... Bubu, al tau e grimpant, deci bobocul la anul... asta e... si eu am asteptat doi ani pâna mi-a aratat o floare si chiar si asa, tot e zgarcit. Se intinde la soare pe grilajul pe care i l-am pus la dispozitie, da' flori putine. Asta e ritmul grimpantilor puternici... | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 12:28 pm | |
| Banuiam asta dar pot sa sper, nu ? Poate, poate vad si eu un bobocel . | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 12:35 pm | |
| Cu putin noroc... daca-i place de tine... si probabil floarea va fi putin mai mica decat in realitate... banuiesc ca e la fel si cu cei ai fetelor. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 04, 2011 12:56 pm | |
| Bubu, admira-l pe cavalerul meu pana face floare trandafirul tau [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|