gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: caut pipeta plastic Sam Feb 17, 2018 6:14 pm | |
| caut niste pipete de plastic cum sint cele din foto. a vazut cineva asa ceva pe la un magazin de hobby, acvarii, farmacie, ceva? am gasit online, da nu vind decit cu suta de bucati iar mie imi trebuie vreo 10. sint de 3 si 5 ml si sint pina intr-un leu bucata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: caut pipeta plastic Lun Feb 19, 2018 9:23 pm | |
| La ce folosesc? Poate imi vin idei :)
| |
|
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: caut pipeta plastic Mar Feb 20, 2018 4:10 am | |
| pai ele sint pipete pentru picurat. cea de sus e pipeta alimentara, mai nou e o fitza sa se umple cu felurite sosuri aromate si sa ti le picuri direct in gura printre imbucaturi pentru senzatii gustative intense. da eu as vrea sa incerc sa le umplu cu solutie de atonik si alte alea si sa le infig in pastilele de turba folosite la insamintat sau butasit. | |
|
gomez99
| Subiect: Re: caut pipeta plastic Dum Mai 13, 2018 2:10 pm | |
| gasit pipete plastic, se poate inchide | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: caut pipeta plastic | |
| |
|