| 2015 - vreme trece, vreme vine | |
|
+19Attila stefana mirela1995 Raluca G. antonia2 Paulyna simonaelena popescugp doinabacau ella06 Dana Caras Karla Cora-Maria geodezia penelopa leonor duduta190578 laurabv Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Sam Mar 05, 2016 10:37 am | |
| | |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Sam Mar 05, 2016 1:35 pm | |
| azi sper sa dau cu confidor contra diversilor purici | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Sam Mar 05, 2016 3:37 pm | |
| sotul a binevoit sa imi faca un cadou imens adica jugravire prin casa asta stiti voi ce presupune ca dinsul un mare domn da cu varul pe pereti si restul adica smotru eu deci m-am suit in pat si am dat ordine se mai poate si asa am ramas totusi cu maruntisul adica smotru restul trebuirle mari aranjat covor curatul geamuri maturat carat gunoaie a rezolvat numitul sot asa ca acum mai am citeva maruntisuri de facut mai ramine sala sa dau florile afara da imi e frica inca anul trecut le-am fat afara la sfirsitul lui aprilie asa ca mai pot astepta macar pina la sfirsitul lui martie | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Sam Mar 05, 2016 11:04 pm | |
| Eu am mutat ghivecele din pivnita in solar Acum ramane sa sper sa se raceasca timpul foarte tare, ca am dus si cateva fuchsii | |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Sam Mar 05, 2016 11:27 pm | |
| miine sper sa dau solarul jos din pod, sa vad daca am si timp sa il montez | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Dum Mar 06, 2016 7:44 am | |
| Ma Pene ma noi ne bucuram sa te mai vedem si asa prin trecere pe aici na acum chiar si sub forma asta de site de cumparaturi a rezistat ca sunt unele care au disparut de tot si au venit si multi membri noi na cu a fost iarna ca primavra de acu incolo o sa vina ca sa povestim ce si cum cu floricelele si nu uiat ca ne face concurenta urita facebKul Ca e o explozie acolo de site-uri pe tema gradinarelilor cu sute de membri noi aci mai putini da devotati na acu asta este cit om rezista mai vorbim mai ne telefonam Da tu ce ai patit ca ai disparut de tot ? nu te vezi nu te auzi
| |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Dum Mar 06, 2016 11:45 am | |
| Asa e mai Geo, ne doboara FB :) Da parca acolo ai senzatia ca vorbesti singur. Pana pune careva un comentariu, fug pozele ca vin altele si altele mereu, pierzi firul. Ne cam zapaceste de cap. Am scos si eu leandrii afara. Sunt cam rebegiti saracii de ei. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Dum Mar 06, 2016 2:03 pm | |
| lasa ca rezistam noi nu ne dam cu una cu doua mie uneia imi place sa ma conversez cind stau in pat la teelvizor numai cearta scandal filmele parca au toate o tematica ne uiatm pe sport si la doctor Pol eu ii zic altfel in rest ce sa vezi si la televizor pe fb mai conversez cu diverse fete nu asa mult ca si asa am ochi terminati mai crosetez mai floricele acum incepe gradinareala scos flori afara pus ceapa prasit sapat etc asa ca o sa avem ce povesti momentan sunt multumita ca ani trecuti pe la comenzi am tot achizitionat bujori cred ca de vreo 3 ani poate 4 tot cumpar bujori si pina acum nu prea am avut parte de flori anul asta se pare ca s-au prins bine bine cumparaturile mele si au iesit cu forte mari peste iarna sper sa vad si floricele muuulllte ca mi s-au lungit ochii si gitul ca la girafa uitindu-ma dupa ei fie macar sa rasara in fiecare an am sa le fac subalbume pe sunphoto ca nu se mai poate cu ei altfel o sa ii fac de ris daca nu infloresc unii incet incet scot capatina ca ma si enerveaza cit de greu ies da eu tot optimista oi traii sa le vad la toti florile daca nu la toamna cumpar iar toate soiurile ete asa sa imi treaca oful ca pe unii i-am cumparat primavara si cred ca de aia nu fac flori | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Dum Mar 06, 2016 5:23 pm | |
| Geo parca scrii poezii La bujori nu-i din cauza ca i-ai cumparat primavara. Le trebuie cam 3 ani (zic unii) sa se imprieteneasca cu tine si a faca flori. Si mai au o chichita, daca ii ingropi prea mult, iara infloresc foarte greu.
Ultima editare efectuata de catre Myosotis in Dum Mar 06, 2016 10:56 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Dum Mar 06, 2016 5:52 pm | |
| na ca nu i-am ingropat adinc stiam spilul asta na acu astept am asteptat eu 5 anipentru ala de la metro da si cind or inflorii sa te tii atunci frumusetii frumuseti na cu scrisul aveam o problema mama bibliotecara matinea cu orele sa citesc asa ca scriam orice proza poezii dar a trecut nebunia
| |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Mar 07, 2016 8:55 pm | |
| Eu am luat bujori de la polonezi care au inflorit din primul an- culmea, exact ce trebuia :) In schimb Primavera m-a pacalit vreo 3 ani si cand a inflorit a fost.... roz Asa ca nu am inca bujor galben | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Mar 07, 2016 9:50 pm | |
| Aoleu, si noi am luat Primavera acum | |
|
| |
jasp15
Numarul mesajelor : 200 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : gradinareala Stare de spirit : mirobolanta Data de inscriere : 28/08/2014
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 8:32 am | |
| La multi ani!!! O primavara minunata! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 8:33 am | |
| La multi ani ! a plouat a tunat a fulgerat ca in plina vara | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 9:15 am | |
| La multi ani doamnelor! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 9:21 am | |
| La multi ani ! | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 12:20 pm | |
| La Multi Ani! O primavara frumoasa sa aveti!
| |
|
| |
simonaelena
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 9:08 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Aoleu, si noi am luat Primavera acum
La multi ani! Si eu am luat, poate acum e cu noroc :) Ciudat cum ne prinde boala asta, parca suntem aia de la "bingo" | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mar 08, 2016 9:32 pm | |
| Cred ca mai rau. Macar noi ajutam natura. Sunt praf, am "lucrat" 10kg de mucenici moldovenesti azi. Si inca n-am tyerminat. Mai am de dat cu miere si nuca. Ufff | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Mar 09, 2016 12:43 pm | |
| Ziua buna,ploaie ploaie...am facut si eu azi mucenici cu zeama,in premiera ca poftea sotul .Sper sa nu mai ploua ca sambata vreau sa tai pomii plantati in toamna. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Mar 09, 2016 4:26 pm | |
| Pleci sau esti deja la tara ? Pe la tine nu se fac mucenici ? | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Mar 09, 2016 4:52 pm | |
| Sambata as vrea sa ma duc,sper sa nu mai ploua.Se fac si la noi si moldovenesti si cu zeama dar n-am facut eu personal. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Mar 23, 2016 9:06 am | |
| Neata,cam pustiu pe acilisea ,si ploua,ploua,ce vreme... cred ca o sa tai pomii de Paste... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Mar 23, 2016 9:14 am | |
| am pus ceapa simbata cu scandal cu vorbe multe dar am aruncat-o in pamint acum ploua si se va face ceapa ma bucur tare | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Mar 23, 2016 9:57 am | |
| Ploua dar e si f frig. Geo din arpagicul tot care l-ai pus iti ajunge ceapa toata iarna, pentru voi ? Mi s-a parut ca e multa rau. Eu am luat abia 1kg pe care nici n-am apucat sa-l pun. Ca nu e locul pregatit, doar sapat. Iar acu dupa ploaia asta mai trece min o saptamana pana s-o zvanta sa intre cu motoculroul Ca asa e cand nu faci lucrurile la timp. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine | |
| |
|
| |
| 2015 - vreme trece, vreme vine | |
|