| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 30, 2014 9:33 am | |
| multumesc Karla,pt sfatul tau! o sa tin cont de el,si o sa caut asa cum ai spus acesti trandafiri. nu tin sa fie fitosi doar sa-mi infloreasca tot anul,si sa fie mirositori,caci va fi plantat chiar langa aleea ce strabate curtea pana;n casa ..va face bolta cu cel portocaliu sau galben sa vad... | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 30, 2014 9:04 pm | |
| Iar a fost furtuna a dat toate caisele si perele jos .Cine stie de ce prunele incep sa se coaca pe jumatate si pica jos oare gasesc o solutie ? | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iul 01, 2014 7:50 am | |
| Buna dimineata!Furtuna noaptea,soare arzator dimineata si pe zi si te mai miri ce-i cu pomii si plantele arse.Mi-au inflorit crinii de la Cebule unul cate unul.. In fiecare zi gasesc pe cate cineva in fata portii care-i admira.Ce drag mi-e de ei...Nu s-au deschis chiar in toata splendoarea lor datorita nemernicilor aia de gandaci rosii dar e bine si asa.Ieri mi-am luat doua clematite de la Lidl,una roza si una alba si au si bobocei.Dar ce nu-mi place e ca nu scrie cum le cheama.Sunt din Olanda si sunt sanatoase,bogate in frunze si v-am zis cu bobocei.Dana Caras te rog sa-mi spui si mie de unde ai luat suportii aia suspendati in fata geamului pentru orhidee? Se gasesc in comert?Eu le tineam pe o masuta in fata geamului(mai departe putin de geam si protejate de perdea si acum cum am sarit de 10 nu mai au loc.Bine eu nu am asa de multe ca voi darc mi-s dragi alea de le am si le-as face putin spatiu.Va doresc o zi buna si frumoasa ca insorita este. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iul 01, 2014 8:56 am | |
| Buna dimineata! Sa avem o zi, minunata! Gabriela, daca te referi la cei din plastic maronii...se gasesc peste tot la raionul de flori (Praktiker, Baumax, Auchan, Kaufland, aproximativ 1,5 lei bucata) | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iul 01, 2014 7:12 pm | |
| Marga, stiu ca prunele cad singure cand pomul are prea multe fructe...nu stiu in cazul tau...
| |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 7:42 am | |
| Buna dimineata! O zi minunata, tuturor! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 7:44 am | |
| Buna dimineata si o zi superba va doresc .Laura nu stiu daca asta e cauza ca fata de anul trecut au mai putine fructe si meri ma uitam ca au fost stropiti nu au viermi dar au un fel de ciuperca neagra ramin mici merele . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 9:07 am | |
| - Karla a scris:
- Mult curaj, Penelopa! sunt foarte trista sa citesc ce ti se intampla. Bine faceti, impreuna cu sotul, ca sunteti fermi! Pana la urma o sa deschida ochii, tanarul, ca de sex de plictisesti si daca nu-l deranjeaza ca fata merge cu altii, inseamna ca nu e iubirea secolului.
Multumesc, Karla, pentru incurajare! Conteaza foarte mult, pentru mine, parerea ta! Partea proasta in aceasta poveste este ca sunt ... singura! Tatal copilului meu a murit acum 7 ani, iar bunica paterna a murit acum 4 luni.Nu ma are decat pe mine, iar actualul meu sot are copilul lui si nu-l intereseaza alti copii De altfel, aceasta a 2-a casnicie a mea s-a dovedit a fi un dezastru!!!! Ieri am fost la psiholog. Dupa sedinta m-am simtit mai bine si am vazut lucrurile mai clar. Stiu acum ce trebuie sa fac! Am asa merg si la un preot. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 11:32 am | |
| Pene sa stii ca si eu am aproape situatia ta .Eu nu m-am impotrivit la casatorie desi nu mi-a prea placut fata .Chestia e ca le-am facut o casa mare chiar linga mine le-am facut si parterul ma refer la mobila bai bucatarie cu ce a vrut muschii lor si cind sotul a spus ca nu mai avem de unde sa le mai facem a venit bineinteles sfatuindu-se cu socri si cu una din cumnatele mele ca ce ei isi fac uite mamata cum isi permite sa -si cumpere in loc sa-ti dea tie .atunci a venit val virtej si a zis ca pune parul pe noi ca sa vedeti nu prea au asa casa pe strada cum are el .Asa ca frumos l-am luat de minuta frumos si i-am zis ca nu mai are ce cauta la noi pina nu-si revizuieste comportamentul si nici atunci nu va mai primi nimic . Eu nu trebuie sa-mi pun cenusa in cap ca am muncit la viata mea nora mea nu lucreaza si toata ziua dute la mata .Ea ca sa vedeti tupeu vine si copii vin dupa bani bineinteles la masa daca fac gratar ii chem el nu vine dar nu ma intereseaza daca nu are bani ii dau si eu cu imprumut cum ii da masa ca si eu sunt la pensie si nu mai am iar fratele meu si cumnata mea au venit sa-mi spuna ca ei ii ajuta ca nu se descurca si i-am luat la intrebari si pe ei ca au peste 45 de ani si numai sau dristat nu au casa nu au nimica le-am zis ca voi nu aveti ce au ei de ce trebuie sa-i ajutati ? Dar in ce sens ii ajuta merg in fiecare vineri in club si cumnatamea zice ca plateste totul . Nora mea nu are dar unghii false toata ziua si ii spun si acolo 80 de lei de doua ori pe luna si cind o rog sa ma ajute nu poate ca-si murdareste unghiile .Dar din gradina tot jumuleste daca nu apuc sa culeg eu tot culege ea fara jena si eu sunt mai proasta ca mii rusine sa-i spun .Si eu la un moment dat am zis ca merg la psiholog dar am pus piciorul in prag fiecare cu familia lui . | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 12:03 pm | |
| Of, chiar ca e greu daca esti singura, Penelopa. Nu poti sa-l determini sa fac testul HIV? ca doar riscul e mare cand fata se prostitueaza.. poate se trezeste, si-si da seama macar cat de cat ca nu e deloc placut sa treci prin asta...
| |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 12:07 pm | |
| Oricum, nu dispera, ca nu se stie, poate ii da prin cap fetei sa plece prin Europa la facut bani mai multi si scapa baiatul. Atata timp cat nu o ia de nevasta..; | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 2:06 pm | |
| Prin Europa nu cred ca e in stare sa plece, dar am aflat ca iar i-a dat papucii baiatului meu pentru alt barbat prost, care accepta favorurile unei prostituate de 2 lei!!! Am inteles ca fiul meu s-a impacat (din nou) cu prietena lui, care acum vine la el acasa mai des. Adevarul este ca, dupa moartea bunicii cu care a lucuit in ultimii 7 ani, s-a trezit dintr-o data singur si i-a propus fetei sa se mute la el, dar ea a considerat ca trebuie sa mai astepte. Eu n-am putut sa vin la el mai des decat o data pe saptamana si atunci cand a cunoscut-o pe tiganca (care s-a mutat imediat la el),a crezut ca i-a pus Dumnezeu mana'n cap. Nu conta ca tiganca nu facea nimic acasa (toata ziua fuma, bea cafele si vorbea la telefon non-stop, iar noaptea pleca la ... "serviciu" ), conta ca atunci cand venea acasa gasea pe cineva in casa. Acum astept sa-si ceara iertare. Da, Karla, am vorbit si despre posibilele boli pe care ar fi putut sa le ia de la tarfa si chiar am sa ma interesez unde sa faca niste analize. Sper sa fei OK! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 2:38 pm | |
| Doamne ajuta! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 2:42 pm | |
| Da si eu ma bucur Penelopa ca sunt sanse sa se termine cu bine povestea asta . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 3:04 pm | |
| Va multumesc, fetelor, ca empatizati cu mine! Conteaza mult sa stiu ca necazul meu are ecou in sufletele voastre! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 6:52 pm | |
| Penelopa,si eu vreau sa fiu alaturi de tine,dar sincer,nu stiu ce sa-ti zic,decat sa te incurajez,sa fii optimista,fiecare problema i-si are rezolvarea ei,doar cere timp,[uitandu-te in urma ta,in timp,i-ti vei da seama ca nimic nu a ramas nerezolvat]doar ca te uzeaza psihic.cred ca ai dat dovada de mare curaj si e de laudat ca ai ales sa mergi la psiholog.cu atat mai mult ca zici ca ti-a facut bine!problemele astea cu copiii sunt sensibile,si eu am baiat,are 28 ani,dar sincer nu pot sa dau nici un sfat..difera de la caz la caz..si cred ca-i si o zona sensibila.doar i-ti dau imbratisari,sa stii ca am citit si am urmarit starea ta...daca vrei sa ne intalnim sa mai vb...o fac cu placere cand ai tu dispozitie.te pup ,si fruntea sus!vor trece toate! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 7:11 pm | |
| Oh, pai bine ca si-a gasit altul, poate asa intelege mai bine baiatul cum stau lucrurile cu unele femei... din tot raul se invata cate ceva.
Vorba frantuzului: bon débarras! sa-i fie debarasarea de bine... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 02, 2014 10:09 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 03, 2014 8:45 am | |
| Buna dimineayta.Fii optimista Penelopa caci toate se rezolva.Du-te si al biserica si plateste niste slujbe(stai de vorba cu preotul).Doamna Marga fructele au cam cazut din pomi din cauza furtunilor.Si matusa mea se plangea de asta,iar la alta am vazut piersicii incarcati de fructe dar stricate,negre de la ploaie.Ceapa se plang toti ca s-a manit si se strica.A mea deocamdata e ok dar mi-au mancat limacsii frunzele(oare nu le pute gura?).Invazie de melci ca anul acesta nu am avut niciodata.Da Dana Caras acum am vazut pe facebook ce suporturi folosesti.eu credeam ca este ceva special pentru pus la geam.Ce nu cred ca voi gasii eu aici sunt vasele transparente pentru orhidee cu marginea aceea de prins bratele de agatat.Aici nu am vazut nici vase transparente pentru orhidee.Dar prin decembrie se deschide un Baumax.Oricum ideea este buna si multumesc pentru ea. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 03, 2014 1:12 pm | |
| Buna ziua! Aici, cald, soare, frumos! Gabriela ghivecele sunt cele originale in care am cumparat orhideele. Cu placere, dar si eu am "furat" ideea de la cineva! Danny, merci, te pup! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 03, 2014 2:27 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 03, 2014 2:43 pm | |
| - penelopa a scris:
Ieri am fost la psiholog. Dupa sedinta m-am simtit mai bine si am vazut lucrurile mai clar. Stiu acum ce trebuie sa fac! Am asa merg si la un preot. Pene, imi permit si eu sa imi spun parerea. Daca ai posibilitatea sa continui sa te duci la psiholog, este ceea ce trebuie sa faci in cazul tau. Esti obosita si duci prea multe...De exemplu, o depresie netratata, se poate termina cu o drama. Un preot poate se roaga pentru tine, pentru fiul tau, daca ii dai bani pe acel acatis sau slujbele pe care le vei plati.., iti va da rugaciuni de citit.. Un psiholog, te invata cum sa gestionezi cumulul de stari si intamplari negative, cum sa te eliberezi de ele, te poate ajuta sa iei deciziile pe care poate le amani de prea mult timp, te poate ajuta sa te "ridici" , te poate invata chiar si cum sa respiri in cazuri de criza, te poate invata cateva tehnici de comunicare cu fiul tau, etc. Daca ai deja un preot curuia ii poti povesti prin ce treci si care te poate intelege si mai mult sa iti dea macar senzatia ca te poate ajuta (...) e bine si asa. Sti bine ca eu am fost protejata si ingrijita de un preot, dupa ce a murit mama, dar inainte de profesie, a fost un mare suflet, un mare om. Dar atentie, asta nu inseamna ca nu aveam nevoie de terapie ca sa pot face fata si sa pot trece prin toate cele intamplate. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 03, 2014 4:15 pm | |
| Desigur, Doini, ca voi continua sa merg la psiholog, chiar daca o sedinta de o ora ma costa 120 lei, dar voi cauta si un preot cu har, care sa fie si un bun psiholog. Am mai fost la preoti, dar nu m-au convins si n-am simtit nimic deosebit in prezenta lor. Sunt abia la inceput de drum nou! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 03, 2014 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|