| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iun 14, 2014 2:47 pm | |
| - aura a scris:
- buna dimineata Dana!si la toata lumea!dana da-mi te rog o adresa link.unde pot vedea toate orhideele tale..mi-a cerut sotul sa i le arat...dupa ce i-am povestit de tine si pasiunea ta pt.orhidee..
Sunt destule pagini, s-ar putea plictisi ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iun 14, 2014 2:53 pm | |
| - penelopa a scris:
- Buna dimineata!
Va multumesc, dragelor, pentru sustinere! Nu mi-e bine, dar incerc sa gandesc si sa actionez pozitiv. Stiu ca toata lumea are probleme, dar sunt sigura ca are si bucurii ... ceea ce nu e cazul la mine. De mult n-am mai simtit gustul unei bucurii ...eu, care radeam din orice, eu, care vedeam doar partea plina a paharului, eu, care nu mai sunt eu!!!! Acum cativa ani citeam intr-o revista despre niste oameni cu diverse probleme de sanatate ...autoarea incheia articolul in ideea ca fiecare dintre noi ar fi putut fi in locul lor si se intreba daca multumim vreodata pentru ca vedem,auzim.simtim si avem libertate de miscare... Penelopa,imi cer iertare ,sunt convinsa ca nu exagerezi,dar te rog,chiar exista o parte plina a paharului si iti doresc din suflet sa reconsideri situatia,vei fi surprinsa sa observi ca paharul e aproape plin! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iun 14, 2014 2:57 pm | |
| Toata admiratia,Dana,pentru exoticele tale! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iun 14, 2014 3:31 pm | |
| - bubu a scris:
- Fetelor ziceti si voi mai mult despre asta, nu de alta dar mie imi tot cresc dioptriile si doctorita mi-a zis ceva de afine, dar n-am bagat-o in seama prea mult .
Medicamentul este cu afine si ginkgo biloba,si spun doctorii ca stopeaza oarecum cresterea dioptriilor,nu stiu daca am voie sa scriu cum se numeste,dar cauta pe google si apare imediat. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iun 15, 2014 8:25 am | |
| Buna dimineata! O duminica, placuta! Multumesc frumos, Doina! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iun 15, 2014 9:03 am | |
| Buna dimineata. O duminica frumoasa va doresc. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iun 15, 2014 10:04 am | |
| O duminica placuta va doresc si eu! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iun 15, 2014 6:11 pm | |
| si eu o seara placuta sa nu va ginditi la ziua de miine ca nici iarba nu creste va fi o saptamina lunga rau de tot | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 16, 2014 8:08 am | |
| Buna dimineata, sa avem o saptamana frumoasa! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 16, 2014 8:13 am | |
| | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 16, 2014 9:21 am | |
| Buna dimineata,o saptamana buna va doresc. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 16, 2014 1:46 pm | |
| Buna! Si eu va doresc o saptamana minunata! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 16, 2014 5:01 pm | |
| Geo la voi a fost cald si fara ploaie ,la noi rece cu ploaie si apoi cald de mijloc de vara si acum ploaie maruntica de toamna;ce facem cu orzul,si graul daca o tot tine asa!? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 17, 2014 7:57 am | |
| cam naspa ca se culca si va mucegai dar de duminica cica se pune arsita si pina de sf Ilie nimik apa asa ca zic ca dupa 10 iulie e ok dar sa reziste coafura la grine pina duminica pina atunci e baiul | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 17, 2014 7:59 am | |
| Buna dimineata la noi inca mai ploua dar plantele mele sunt ok. O zi buna va doresc . | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 17, 2014 8:06 am | |
| lasa sa ploua ca e pamintul uscat zada si am nevoie la gradina care a avut de suferit la mine na nu a ploua cam de vreo 2 saptmaini in schimb la stoina i-au tras ploii aproape in fiecare zi asa ca e bine acum si pt gradina meee aseara ca nu am potol vorba la d-l Pipi chiar si cu salele in pioneza am sarit iar pirleazul si am mai pus niste varza rasarita prin cauciucuri si niste rosii rasarite prin vasele de flori na nu multe acolo vreoa 30 fire de varza si vreo 10 de rosii da destul cit sa ma vait iar de cocoasa | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 17, 2014 10:18 am | |
| Buna dimineata! Innourat dar nu ploua, nici n-a plouat! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 8:22 am | |
| | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 8:28 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 8:47 am | |
| Buna dimineata! Innourat si racoare la Iasi! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 9:03 am | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 9:24 am | |
| neata innorat si la mien a tiruit un pic ieri vreo 2 ore dar o ploaie tiruita de toamna na am dat cu azota am cazut ma doare acum o coasta pot s arespir sa strafig mai putin deci am zapacit un muschiulet care presupun ca isi va reveni totusi prin munca ca doar nu o sa stau | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 4:53 pm | |
| Am prins un hot la cirese :-) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 18, 2014 9:00 pm | |
| Ce hot frumos, sa-ti traiasca! De cirese nu mai zic nimic, ca-mi ploua-n gura! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|