| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Iun 21, 2014 9:18 pm | |
| Acestea sunt ultimele noutati la categoria phale: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar aceasta este vanda Red Spot la care mi s-a deschis si mie floarea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Iun 21, 2014 9:25 pm | |
| Bravoooo Cora,!! Ma bucur pentru tine! Ai avut ceva de asteptat, dar a meritat! Si dragutele Phala imi plac si imi fac o poftaaaa Mi-as luatsi eu macar doua trei | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Iun 21, 2014 9:29 pm | |
| Mersi ,mersi Doini E chiar foarte frumoasa! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Iun 22, 2014 9:10 am | |
| Frumoase phalele! Dar vanda...e o splendoare! Sa fie foarte harnice toate si sa faca tije, de la 3 in sus! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Iun 22, 2014 10:55 am | |
| Multumesc frumos Dana | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Iun 22, 2014 3:02 pm | |
| Superbe phale! La vanda chiar nu vreau sa ma mai uit ca mai vreau si eu! Acum as avea loc si de 30 de vande, dar la toamna..., ele in casa, eu afara! Am deja 10 vande si sunt inebunita dupa moonlight blue! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Iun 22, 2014 3:21 pm | |
| Mersi Dana ! La vande te inteleg perfect. Si eu sunt innebunita dupa Moonlight Blue ! Eu am inceput timid cu o vanda de la Doini,dar devine dependenta curata: pentru data viitoare am o lista de 3 la care inca mai lucrez | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 8:40 pm | |
| Operatiunea "Petruta si Paula" ziua 1 : o dulcica [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si un hibrid de stuartiana [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]maine ma duc din nou la shopping mai ales ca trebuie s-o recuperez pe phala lasata marti la baumax din zgarcenie | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 9:01 pm | |
| Ehe, pai stai soro ca tu fugisi la cumparaturi, in loc sa pregatesti cina Bravoo, sunt tare, tare dragute! Ai mana buna si asa cum am citit, parca ieri un comentariu de-al tau pe facebook, scopul tau in viata este sa gasesti Phale deosebite Si sti ceva? Reusesti de fiecare data! Felicitari! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 9:05 pm | |
| Auzi, ca ma intrebam eu asa de cateva ori, nu doar o data... Tu de ce nu ne arati reinfloririle? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 9:08 pm | |
| Mersi Doini | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 9:12 pm | |
| Da, ai dreptate, recunosc ca pe mine nu ma entuziasmeaza asa tare reinfloririle ,mai ales la phale Nici ale mele nici ale altora Mi se pare ceva banal... O reinflorire la o specie mai greu de reinflorit imi trezeste mai mult interesul Si apoi sunt lenesa la pozat, pentru o noutate ma mobilizez dar pentru o reinflorire nu prea Am totusi un album de reinfloriri pe sunphoto | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 9:31 pm | |
| In principiu, te inteleg, dar bucuria revederii ridica entuziasmul si ne starneste sa le spuneam asta si prietenelor noastre Eu categoric sunt incepatoare inca, si pentru mine anul acesta inseamna revederea cu cele luate anul trecut, cu atat entuziasm Uite, acum cateva zile, am vazut cateva tije data de jos. Pentru mine a fost o bucurie, dar intr-adevar nu am stat sa o fotografiez. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 9:52 pm | |
| Ai dreptate Doini si imi cer scuze ca am parut ca vreau sa-ti tai din entuziasm Si eu am fost incepatoare si stiu cum era Deci fii bucuroasa in continuare de reinfloriri | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Iun 26, 2014 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 9:09 am | |
| Cora, frumoasa si prima, dar a doua... imi place grozav! Sa-ti traiasca sanatoase si sa reinfloreasca mult si bine! Mult noroc azi la cumparaturi! Fac eu poze si pentru voi, eu le pozez mereu pe ale mele! Tot fac repetitii pentru a fi un fotograf bun, dar raman cu repetitiile si pozele chinuite! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 11:11 am | |
| Mersi Dana, tocmai vin de la cumparaturi , tura 1 Acum sunt la birou si astept sa se termine ziua de lucru ca sa ma duc tura 2 | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 3:08 pm | |
| Cora, macar spune-ne cate ai luat in prima tura Dana, te alinti tu, dar nu-i chiar asa Mie chiar imi plac pozele facute de tine. Nu cauti nodul din papura, ci se poate observa bucuria enorma pe care o simti cand le pozezi. Plus ca toate arata atat de bine, incat asta conteaza cel mai mult! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 5:22 pm | |
| vai va multumesc fetelor pentru interesul si intelegerea acordate "nebuniei" mele cu orhideele deci sunt acasa in pauza de masa,imi trag sufletu si plec in 15 minute la hornbach unde a adus marfa din tura 1 de azi am luat pe phala de la baumax pe care am lasat-o marti. tare ma bucur (multumesc DanaA ca m-ai facut sa ma simt vinovata ca am lasat-o) poze mai spre seara. din tura 2 (2 auchan-uri ) nu am luat nimic,au adus cate ceva dar nimic interesant sigur ca te intelegem Aura, fiecare ca ciudatenia lui si da Doini are perfecta dreptate in tot ce a zis de pozele DaneiC | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 8:45 pm | |
| Deci m-am intors si am facut-o lata , am mai luat 2 Asta e, daca eu nu ma inteleg atunci cine ? Deci toate 3 motatele de azi pozate la repezeala ca nu mai am energie de sedinte foto individuale. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ne mai vedem de sf Maria !
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Vin Iun 27, 2014 10:34 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 10:33 pm | |
| Felicitari Cora! Frumoase rau si astea. Preferata mea e cea din mijloc! Asta asa la prima vedere! Sa-ti traiasca sanatoase! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 10:36 pm | |
| Mersi frumos Dana, chiar asteptam verdictul tau Pe cea din dreapta nu o ai si tu ? Imi pare ca am mai vazut-o pe la cineva | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 10:47 pm | |
| Ai gasit una cu fundulite Imi place tare mult! Sa te bucuri de ele mult si bine Cred ca o am eu pe cea din dreapta. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Iun 27, 2014 10:53 pm | |
| Multumesc mult Doini | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|