| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 3:46 pm | |
| Hai de capul meu! O vreau si eu Bravo DanaA, fii optimista, eu sunt! Voi salva poza si o voi cauta si eu | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 4:43 pm | |
| S-a mai deschis bobocelul movulicei! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 5:28 pm | |
| Hmmm, incep sa-mi fac mari probleme de calitatea pozelor mele Super poze Dar spune-mi nasul l-ai bagat la mirosit? Simti vreun parfum ceva, sau e prea devreme? Of ca nu mai am rabdare sa imi mai infloresca si mie... | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 5:39 pm | |
| Nu, e prea devreme.Cam la cateva zile (chiar si o saptamana uneori) dupa inflorirea completa ar trebui sa miroasa...daca miroase. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 6:10 pm | |
| Pai sa tinem pumnii sa miroasa Mie parca mi-a ramas infipt in nas, parfumul acele Catt din gradina tropicala | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 7:36 pm | |
| Dana draga, te rog si pe tine,am rugat-o si pe DanaC, sa treci si aici (am facut topic special) ce oferte prin magazine pe la voi apar saptamana viitoare si cu alte ocazii | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Feb 28, 2014 10:22 pm | |
| mersi ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 10:35 pm | |
| Mai Dana, tu cred ca ai primit atatea martisoare de la baietei si tatal lor, ca nu ai mai avut timp de noi Ai vazut ce minunatie si-a luat DanaC? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 10:38 pm | |
| Da chiar asa, ia apari aici la oaza ta de relaxare si spune tot ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 10:40 pm | |
| Eu spun totul dar oare se citeste totul sau doar printre randuri iar mai apoi se interpreteaza total fals "Haoleo" ca eu repede vroiam sa dau raportul Dar nu pe mine ma intrebai | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 10:45 pm | |
| Pai chiar intrasem la idei de ce raspunzi tu Mai da caraghioase suntem: noi intrebam noi ne raspundem pe la toate gradinile,dar proprietarele, Danele, unde sunt ???
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Sam Mar 01, 2014 11:07 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 10:59 pm | |
| Ti-am spus eu ca ele umbla printre tufe prin gradini? ! DanaA tocmai ce s-a plimbat prin gradina tropicala ca sa-si primeasca martisorul | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:07 pm | |
| Da, am avut o zi plina si abia acum, dupa ce s-au culcat toti, pot sta linistita pe forum. Am deschis mail-urile in ordinea in care au fost primite. Nu am apucat sa vad ce si-a luat DanaC, m-ai facut curioasa! Eu am primit de la baietii mei o zambiluta, narcise si o miniphala, toate in vaze de alea decorative! Nu am apucat sa fac poze. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:12 pm | |
| Of Doamne ce draguti baietei ce dragut trebuie sa fie... Stai linistita ca le faci tu poze... DanaC si-a luat o frumusete plagiata, pe care mi-am propus s-o plagiez si eu | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:22 pm | |
| Am vazut-o! E superba si o vreau si eu! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:24 pm | |
| Este pusa si aici ca s-o vada si restul fetelor, poate le corupem si pe ele Ai vazut doar ce Cymbi minunat si-a luat ieri Aura... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:30 pm | |
| Aseara am tras chiulul pt. ca am fost la o petrecere, azi am umblat toata ziua cu martisoare pe la bunici, matusi, cumatre.... cu catei, cu purcei, iar maine iar voi trege iar chiulul pt. ca dimineata vreau sa ma duc in Gradina Botanica la exp. de azalee si camelii, ca nu am reusit sa mai ajung saptamana trecuta si dupa amiaza ma duc iar la o petrecere! Iu, iu, iu! Deci sa nu ma trageti de urechi ca nu stau in ograda mea! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:31 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:39 pm | |
| Ei asa da,bravo, imi place ca ne anunti din vreme ca vei lipsi si iti si ceri scuze in avans ! Esti scuzata dar luni te prezinti la serviciu din nou | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Mar 01, 2014 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 02, 2014 12:06 am | |
| ... Sa infloriti! Petrecere frumoasa maine, iar la expozitie sa te incarci cu multa energie si sa faci muuuulte poze cu Camelii | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 02, 2014 6:09 pm | |
| Distractie placuta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|