| Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo | |
|
+4leonor Doini duduta190578 geodezia 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 8:29 pm | |
| de dragul pozelor o sa muncesc un pic dar va trebui sa revin ca nume nu am la poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]prima data el este variegata de bologna [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 8:35 pm | |
| si pe urma pun si alte alea mama ce ma bucur iup iup iup invatai sa pun poze iup iup iup hai ca nu fu asa greu ma chiar vedeti pozele ?? | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:02 pm | |
| Vedem si ne bucuram Numai ca ti-ai deschis si tu gradina in "campii" ca doar avem loc special la "Ograzile noastre" Pote o muta Myo... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:02 pm | |
| No pe unde apuicai de euforia pozelor mama da repede le putui pune pai Duduta am tot adunat la flori si rose cred ca am vreo 20o de rose si nici nu am apucat sa le pozez barem irisi si crini i-am pozat cu telefonul sotului pe urma a schimbat telefonul si ioc poze da lasa ca la anu fac poze ca am pozar acum si nu il mai dau la fete
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Mar Ian 28, 2014 9:04 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:04 pm | |
| Sunt superbe,sa va traiasca!Eu cand pun pozele cu postimage redimensionez la 800x600 ca atunci cand dai click pe poza se vad mari. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:04 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:12 pm | |
| no gata poate sterge Myo aci ca pusei pozele dincolo multam ca si uitasem | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 9:16 pm | |
| Eu am stiut tot timpul ca ai gradina, si uneori, ma intrebam in sinea mea, de ce nu mai puneai link-urile de pe sunphoto cu flori din gradina ta... | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Mar Ian 28, 2014 10:20 pm | |
| Geo,superbe rosele tale si muuuulte ! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Joi Noi 06, 2014 8:27 am | |
| na nu am mai dat pe aici trebuie sa recuperez cu toate ca vad ca lumea este in repaus bintui singura pe aci astea inflorite ieri si alaltaieri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Joi Noi 06, 2014 8:29 am | |
| astea sunt din octombrie ca am bagat florile in casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Joi Noi 06, 2014 8:32 am | |
| si ce am avut si prin curte [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Joi Noi 06, 2014 8:36 am | |
| si ceva rose pr linga altele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Joi Noi 06, 2014 8:38 am | |
| sper sa va placa la anul alte frumuseti | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Joi Noi 06, 2014 9:16 am | |
| Tare frumoase,felicitari! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Vin Noi 07, 2014 9:52 am | |
| Geo, nu bantui singura, ar trebui sa-ti schimbi numele in "Doamna florilor" Sa-ti traiasca sa te bucuri de ele pana la adanci batraneti, ca tare bine e cand ai timp sa sezi pe-o bancuta la soare intre trandafiri . | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Vin Noi 07, 2014 10:54 am | |
| asa este acum cu piciorul asta fiind acasa am timp sa mai dau pe la ei ca au inceput sa infloreasca acum in prag de iarna in sfirsit gasii si eu pat austinul inflorit ca atit mi l-am dorit sunt asa smecherii infloresc taman cind nu dau eu pe la ei tot asa am prins si rose de recht inflorit dar imi e greu sa ma mai duc inca odata cu aparatul sa urc dealul sa le fac foto poate mai tirziu ca acum ma doare piciorul de lesin in sfirsit pusei si eu varza la murat si mai bagai un buduroi de 20 de kile cu varza alba conopida si sfecla rosie Am fost tare suparata ca mi-au omorit pe Pufu pisoiul negru l-am gasit cald saracu intr-o dimineata ma jelit 3 zile dupa el acum ma joc cu Itic si cu koncita adica pufina cea mica birmaneza Kiki este la vinatoare le adduce cite 4-5 soareci noaptea Koncita sta parca e mimosa si se uita cum Itic se joaca nu ma lasa salbaticiunea sa scriu la calculator na sper sa imi treaca supararea acum daca a fost p[rost sa treac astrada ce sa ii fac se facuse cit un catel de mare era asa frumos minca ciocolata cu mine a stat cu mine toata saptamina in pat si ne-am iubit domana parca animalele astea stiu cind mor daca va zic ca s eurca pe frigider si de acolo se smiorcaia la mine pina ma duceam deschideam frigiderul si ii dadeam ce vroia el pe urma nu ma lasa pina nu il luam in brate si il mumoiam ce scirbosi daca nu am injurat si jeleam | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Sam Noi 08, 2014 5:03 am | |
| Ce frumusete de gradina ai tu Geo.Superba.Merita toata munca.Imi pare rau de Pufu ca ma obisnuisem cu el si era frumusel si infoiat. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Sam Noi 08, 2014 2:24 pm | |
| Geo ,ce de frumuseti si in gradina si in casa;sincere admiratii si felicitari. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo Sam Noi 08, 2014 2:41 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo | |
| |
|
| |
| Sa am si eu gradina uite gradina lui Geo | |
|