| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 4:27 pm | |
| au venit si la mine si sunt frumosi, multumesc tare mult, shefa i-am asezat deja la geam si asteptam florile PS: cand dam urmatoarea comanda? | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| |
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 9:38 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 6:50 am | |
| Pene sa-ti dau solutia? Mi-am luat eu din comert niste minisere adica niste cutii verzi cu capac transparent cu niste chestii de aerisire (daca vrei daca nu le tii inchise) , am folosit ghivece mici din acelea pentru rasaduri, am pus tot ce aveam la prins si fericita cand sa-i pun capac am descoperit ca este prea joasa deci cred ca ar trebui numai seminte ca s-o pot si inchide | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 12:00 pm | |
| Nu miniserele ar fi problema, Gabriela, ci "locul" unde sa mai pun si miniserele astea, ca toate "ochiurrile" de lumina din casa sunt ocupate. ps. dar, sa stiti ca ma bag si eu acum la comanda de hibi ... daca o faceti. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 12:12 pm | |
| Atentie Citesc de cateva zile despre hibi. La astia fitosi, mai noi, sa nu va asteptati sa faceti schimb de lastari fiindca nu inradacineaza. Majoritatea se inmultesc prin altoire. Sunt foarte putini, in special din cei mai vechi, care cresc pe radacina proprie. Mai sunt cate unii la care posibilitatea de inmultire prin butasi e data la 40-60%. Deci ... nu va cheliti plantelede pomana | |
|
| |
nico.agat
Numarul mesajelor : 59 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : flori Stare de spirit : asa si asa Data de inscriere : 13/06/2010
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 5:29 pm | |
| acuma ne spui dupa ce i-am chelit | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 8:04 pm | |
| Pai, acum am aflat si eu. Cred ca asta e motivul pentru care vinde Gommer numai altoiti. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 11:03 pm | |
| Poate, de aia nu inradacineaza Gator Pride?!!! ... cel putin, eu n-am reusit pana acum. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 26, 2011 11:36 pm | |
| Despre Gator Pride n-am gasit nimic. Dar de ex. Gator Magic are sanse mari de inradacinare, intre 60-90%. Gatorama si Gator Blue au sanse slabe, si se recomanda altoirea, chiar daca cresc si pe radacina proprie. Astia sunt hibrizi obtinuti din Gator Pride si alti hibiscusi. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Noi 27, 2011 6:14 pm | |
| Eu am lastarul de gator de cand am fost la Peris in banut de turba si nicu nu inradacineaza, nici nu moare....vedem pana la primavara ce hotaraste el | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Noi 27, 2011 9:54 pm | |
| Chestia e ca pe Gator Pride l-am primit ca butasel inradacinat. Sigur nu parea sa fie altoit. Deci, ar trebui sa inradacineze si "progeniturile" lui | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Noi 28, 2011 5:31 pm | |
| l-am controlat si am vazut ca a facut niste chestii albe pe tulpina, cam cum fac lastarii pusi in apa, asa ca pana la primavara trag sperante ca vad radacinile iesind din banutul de turba | |
|
| |
vicudan
Numarul mesajelor : 1 Localizare : brasov Joburi/Distractii : flori Stare de spirit : buna Data de inscriere : 28/11/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Noi 29, 2011 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Noi 30, 2011 9:31 am | |
| Myo, Vicudan este "protejatul" meu şi, ştiu sigur că nu face mişto. Nu e familiarizat cu forumurile. Eu l-am ajutat să se înscrie la Club. Are o grădină superbă şi foarte asemănătoare cu a mea Puteţi să-i vedeţi albumul pe http://vicudan.sunphoto.ro. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Noi 30, 2011 11:44 am | |
| A fost un mesaj asa scurt si cam fara tinta si din cauza asta am reactionat asa. Ma duc sa-i vizitez gradina ca astazi vreau sa ma abtin de la alte lucrari, fiind sarbatoare.
| |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| |
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Dec 24, 2011 10:26 pm | |
| Ce s-a intamplat de au murit? | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Dec 25, 2011 6:20 pm | |
| Nu stiu Georgiana ca i-am bibilit i-am pus la geam dintr-o data au inceput sa cada frunzele si nu stiu daca isi mai revin. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Dec 25, 2011 11:24 pm | |
| Am primit in avanpremiera de Mos, un hibi galben de la Stefana,care a inflorit,a tinut aproape 3 zile si a fost bucuria intregii familii E el mititel dar si-a aratat puterile Multu mesc inca o data | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Dec 26, 2011 1:19 am | |
| - Marga a scris:
- Nu stiu Georgiana ca i-am bibilit i-am pus la geam dintr-o data au inceput sa cada frunzele si nu stiu daca isi mai revin.
Lasa-i acolo unde sunt, nu-i taia si nu-i mai uda pana nu se usuca pamantul. Daca ai Atonik, Bionat sau Cropmax (unul din ele) pulverizeaza pe tulpini. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Dec 26, 2011 9:18 am | |
| Multumesc Myo asa o sa fac .Poate reusesc sa-i salvez.Doamne si cit mai este pina la primavara nu-mi place deloc iarna. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Dec 26, 2011 10:17 am | |
| E o parere maine poimaine se face ianuarie, vine boboteaza si incepem cu rasadurile | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|