| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 10:06 am | |
| "secretara" Prima floare in casa a fost mai modesta (am aratat inainte), a doua parea mai "varza" dar s-a strans pana seara si nu am mai avut ce poza la deschidere maxima . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 12:48 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 1:26 pm | |
| Si lastarii intru perpetuare ce fac? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 1:46 pm | |
| Voi ştiţi ce fac, că voi i-aţi prelevat! Eu mai încerc spre primăvară, când voi tunde copacul. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 5:38 pm | |
| penelopa. ce sa zic? bravo! eu le-am cam rupt bobocii, ca am citi undeva ca asa rezista bine peste iarna | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 7:15 pm | |
| La mine a inflorit unul rosu,de ala obisnuit o ditamai floarea a clocit toata vara si inspre toamna a inceput sa scoata puzderie de flori nu m-as indura sa-i rup nika | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 17, 2011 7:49 pm | |
| Superb Gatorul Penelopa,sa-ti traiasca! | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| |
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 10:14 am | |
| Superbi,la mine am 2 mari care ii tin intr-o camera nu cu foarte mare caldura,si bobocii se deschid pe jumatate,sper sa nu-i afecteze. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 10:21 am | |
| eu ii tin la 17 grade pe unii, care sunt verzi si frumosi, dar fara boboci, ca i-am rupt cu mana mea pe cei pe care i-am dus la parter la 23 grade ii am fara frunze si vai de ei | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 10:41 am | |
| Ce pacat, poate ca acolo unde e mai cald e aerul mai uscat Si la ai mei acum noaptea sunt in jur de 15grd si ziua max 20. As lasa sa se umple de flori toata iarna, numai sa vrea si ei | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 12:16 pm | |
| Din cate stiu, raman fara frunze intrand intr-un soi de repaos pentru ca nu au lumina. Asa ca nici sa fie udati mult n-ar mai fi nevoie, ca nu au la ce sa consume apa: degeaba este cald, fara lumina buna nu e fotosinteza. Daca e rece si au totusi lumina, se mai descurca ei si pastreaza frunzele. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 12:34 pm | |
| - stef a scris:
- Din cate stiu, raman fara frunze intrand intr-un soi de repaos pentru ca nu au lumina.
Asa ca nici sa fie udati mult n-ar mai fi nevoie, ca nu au la ce sa consume apa: degeaba este cald, fara lumina buna nu e fotosinteza. Daca e rece si au totusi lumina, se mai descurca ei si pastreaza frunzele. la parter ii tin pe pervaz, e lumina si caldura si totusi sunt cheliosi | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 1:17 pm | |
| Si la mine s-au mai scuturat de frunze Cel putin cel de la pene,vermillon e scuturat bine,dar vad ca de pe locul fostelor frunze apar muguri de alte frunze In rest vad ca le merge destul de bine Sunt marea majoritate la mama in balcon si cam huzuresc(fericiti ca nu-i prea baga nimeni in seama | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Noi 19, 2011 5:44 pm | |
| Ai mei sant intr-o camera unde tin doar plante si nu au mai mult de 15-17 grade (inchid caloriferul) ,si lumina au destula .Le-au cazut frunzele dar au dat repede altele noi . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 24, 2011 9:28 am | |
| De preferat ar fi ca peste iarnă, hibiscuşii " să îngheţe" , adică, să stagneze din ceştere. Eu îi ţin la cald şi la lumină, îi las să înflorească până se plictisesc, iar prin februarie îi tund. Nu-i tund mai devreme, fiindcă risc să-i determin să facă lăstari noi, firavi şi lălâi. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 24, 2011 10:13 am | |
| Ai mei stau la rece 12-15 grade si lumina cat de poate la o fereastra estica care are in dreptul ei balconul . Schizopetalusul si-a pierdut multe frunze dar la fiecare nod au aparut alte frunzulite. Acum ii ud la 2-3 saptamani si le pun putina apa . | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 24, 2011 11:59 am | |
| Eu nu ma indur sa ii tund in februarie, pentru ca atunci sunt plini de flori | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 24, 2011 12:15 pm | |
| Am intrat in posesia achizitiilor de la Gommer . Saru-mana, Myo Au tulpina groasa si ramificatii mari. Pentru ei trebuie sa exilez niste orhidee in alta parte ca locurile la geam sunt limitate | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Noi 24, 2011 2:01 pm | |
| Eu inca nu, dar trag sperante pentru maine | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 12:58 am | |
| Ai fost la posta ? La nico.agat au ajuns intr-o zi, ca e in acelasi judet. Ar fi trebuit sa ajunga si ai tai. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 6:19 am | |
| Astazi sper sa ii iau, la mine ajung mai greu | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 7:48 am | |
| hibi mei au flori inca dar nu mai sunt atat de multe ca atunci cand i-am bagat in casa,sunt cheliosi dar au flori si mereu le pica frunze Pene daca-i tunzi prin februarie sau cand ii tunzi pune si tu la prins lastari si pentru altii (adica eu) . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 9:21 am | |
| Da, Gabriela, chiar asta mi-am propus: sa pun butasi la prins... mai vad eu pe unde | |
|
| |
nico.agat
Numarul mesajelor : 59 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : flori Stare de spirit : asa si asa Data de inscriere : 13/06/2010
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Noi 25, 2011 11:30 am | |
| Saru-mana, doamna Myo La fel ca si doamna Stefana ,au tulpina groasa si ramificatii mari. Pentru ei am dat niste flori de la geam ,astept flori de la ei ,eu si asa nu am prea multi hibi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|