| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Sept 03, 2011 12:25 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Sept 03, 2011 2:22 pm | |
| oo, ce frumusete! cand o sa aveti lastari in plus, sa ma tineti minte si pe mine cu unul | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Sept 03, 2011 7:25 pm | |
| Multumesc; sigur iti voi da un lastarel! .Seara: | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Sept 06, 2011 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Sept 06, 2011 9:33 pm | |
| Foarte frumosi si ai mei se intrec in a face flori ,unul mai harnic ca altul. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Sept 06, 2011 9:48 pm | |
| Este incantator cel din a doua imagine | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Sept 06, 2011 11:03 pm | |
| Multumesc! Alicante este cel rosu ( este rosu f inchis si pare de catifea, dar a iesit asa din cauza soarelui ), dar cred ca te referi la primul, la care nu-i stiu numele. Nu vrei sa incercam sa-l identificam? | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Sept 06, 2011 11:16 pm | |
| Da, e vorba de primul dintre cei trei pe care ii arati aici. Nu ma hazardez cu numele pentru ca zilele astea am vazut pe net sumedenie de flori de hibi de la diversi producatori. Este asa o mare diversitate de hibrizi ca e tare greu de ales care s-ar potrivi la fix. Multumesc mult ca ne incanti cu imaginile frumosilor tai | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 6:38 am | |
| doamna vicky, sa va traiasca! (mai ales ca unul este de la mine ) | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 9:00 am | |
| anul acesta ca niciodata sunt plini de flori de nu mai pot de dragul lor mai ales ca nu se deschide o singura floare ci cate 5 sau 6 si ai mei cum sunt pomisori arata super | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 9:11 am | |
| Multumesc! Primul este prins dintr-un lastar (fara eticheta,) si cred ca este Rome. Acum am un alt lastarel de Rome, de la Ani, iar de se va prinde ( sta in pasteluta din primavara si nu i-au dat inca radacinile) o sa vedem exact daca-i asa.Georgiana , al treilea este de la tine, intr-adevar, dar............este piersiciu nu roz pal ( secretara ) cum mi-ai zis! | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 9:17 am | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 4:25 pm | |
| - vickylucia a scris:
- .Georgiana , al treilea este de la tine, intr-adevar, dar............este piersiciu nu roz pal ( secretara ) cum mi-ai zis!
v-am trimis doua plante cu radacina, unul este piersica, celalalt roz pal, cel putin la mine asa au inflorit | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 4:29 pm | |
| Ai gasit Confidor, Georgiana? La fel de eficient este si Lider, solutie in fiola. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 4:33 pm | |
| - stef a scris:
- Ai gasit Confidor, Georgiana? La fel de eficient este si Lider, solutie in fiola.
am vorbit cu doamna de la fito si imi aduce vineri o sa comand si lider, sa fiu aprovizionata oricum, cei stropiti de dumneavostra nu mai au asa multe musculite | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 4:40 pm | |
| Trebuie sa perseverezi, dupa ce omoara musculitele adult, raman ouale care produc alta generatie... Si sa stropesti intens toate frunzele si ramurile. Acum am vazut pe net ca Lider este praf nu in fiola (uitasem ). Are aceeasi substanta activa, doar ca este mai concentrat. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 4:41 pm | |
| si pana vineri, nu ar trebui azi sa mai dau cu ceva aktara? macar sa le mai ametesc un pic | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 7:02 pm | |
| - georgiana a scris:
- si pana vineri, nu ar trebui azi sa mai dau cu ceva aktara? macar sa le mai ametesc un pic
Se lasa pauza o saptamana, altfel se distrug si plantele, nu doar musculitele. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 8:00 pm | |
| bine ca nu am apucat sa stopesc, ca imi parea rau | |
|
| |
vickylucia
| |
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 07, 2011 11:53 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 08, 2011 6:25 am | |
| - vickylucia a scris:
Georgiana, eu am gasit in pachet, un hibi care avea coletul invelit intr-o sacosa, un lastar si inca 3 lastari care erau impreuna; altceva nimic! planta cu pamant are o singura tulpina sau doua? in primavara am cumparat niste ghivece cu doua plante: una piersica si alta roz deschis, sau una roz deschis si una ciclam batut daca e o singuta tulpina,a veti dreptate dumneavoastra, daca are doua tulpini am eu dreptate | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 08, 2011 10:49 am | |
| Da, ai dreptate; sunt doua tulpini si au amandoua boboci si sper sa infloreasca ca sa nu mai existe dubii! Adevarul este ca tu n-ai precizat si eu n-am observat unde-i hibi secretara; sper sa infloreasca ( o sa postez floarea) si sa elucideze neintelegerea. Scuze, daca te-am nedreptatit! Astazi: rosu si roz : | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 08, 2011 4:25 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Da, ai dreptate; sunt doua tulpini si au amandoua boboci si sper sa infloreasca ca sa nu mai existe dubii! Adevarul este ca tu n-ai precizat si eu n-am observat unde-i hibi secretara; sper sa infloreasca ( o sa postez floarea) si sa elucideze neintelegerea. Scuze, daca te-am nedreptatit!
Astazi: rosu si roz : nu e vorba de nedreptatire, dar deja ma gandeam ca nu am scos florile din ghiveciul care trebuia stati linistita, ca nu ma supar eu doar din atata astazi: rosu so roz...minunatat combinatie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|