| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 8:49 am | |
| Geodezia, hibi cel roz-crem cu putin mov la mijloc (poza a 2-a) sa-l pui la "produs", bre, ca mi-ar placea si mie. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 9:52 am | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 1:05 pm | |
| si ai mei infloriti astazi citiva din ei; | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 1:20 pm | |
| Multa frumusete si culoare ! Felicitari ! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 1:44 pm | |
| | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 2:28 pm | |
| Ciufulitu ala cu mot e frumos tare,sa-ti traiasca Doina! | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 30, 2011 4:38 pm | |
| Superbi hibi aveti, felicitari Am tot citit pe aici ca ati pierdut multi hibiscusii peste iarna. Din ce cauza?? Eu sunt incepatoare in ale hibiscusilor, anul asta m-am apucat sa cumpar mai cu spor si acum nu prea stiu cum sa-i trec peste iarna Pana acum am avut 2 hibi comuni, Classic Red si Cairo Apricot, pe care-i am de vreo 3-4 ani si nu mi-au facut probleme iarna. Ce conditii ar trebui sa le ofer la astia mai fitzosi ca sa nu-i pierd? | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 30, 2011 9:44 pm | |
| Mai perd si eu din ei dar acum imi fac rezerve.pun la inradacinat si chiar daca moare am in loc altul ca ei au o crestere rapida si iarna daca au lumina si soare. deci un geam insorit si mai putina apa. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 31, 2011 8:10 pm | |
| Stiti ca imi doream foarte mult un hibi roz, culoare deschisa. Am gasit un hibi inflorit, roz bombon, floare involta. Am vazut eu ca petalele aveau inspicate mai multe culori, si galben, si roz, si portocaliu,.. Dar domina rozul, adica era perfect ... Acum, bobocii care se deschid sunt galbeni ca lamaia. Imi vine sa ma iau la palme ... parca cineva rade de mine ... | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 31, 2011 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 31, 2011 8:14 pm | |
| - georgiana a scris:
- vrei roz batut?
Mananci calule ovaz ? | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 31, 2011 8:18 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 01, 2011 8:06 am | |
| foarte frumosi Georgiana nu ai cumva schizopetalus . ma intereseaza si pe mine un puiut la schimb sau parai . multam | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 01, 2011 8:38 am | |
| Carina, nu trebuie să le faci nimic în plus decât ceea ce le faci şi hibilor comuni. Mie nu mi-a murit niciun hibiscus peste iarnă, doar un Surinam care l-am scos afară în primăvară şi, fiindcă s-a făcut urtât de la soare şi ceva purici/păianjeni l-am lăsat eu să moară, după ce am prelevat butaşi. Acum am un frumos şi tânăr Surinam .... în casă. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 01, 2011 10:33 am | |
| si schizopetalus nu ai ? cu vrajile tale nu ai unu pe acolo mic mic si urit care s eva face mare mare si frumos? | |
|
| |
Mariabt
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 01, 2011 1:19 pm | |
| Cine ma ajuta sa-mi spuna care esre culoarea reala la hibi Madrid ? Nu pot sa-mi dau seama din poze. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 01, 2011 3:18 pm | |
| | |
|
| |
Mariabt
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 01, 2011 10:09 pm | |
| Multumesc Stef. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Sept 02, 2011 7:58 am | |
| scuza-ma stef dar mie-mi este greu sa-mi gasesc dupa poze numele hibilor mei rosul acela dublu ca o garoafa sa zicem ca e toledo dar nu stiu sigur , lisabon sa fie ala galben cu tenta piersicie de la soare si cred ca si de la natura ca dupa ce am vazut la tine galbenul ala de soare.....asta nu mai are nici o treaba cu galbenul si mai departe......nu vad dublu cyclamen , nu vad simplu ciclamen , iar ultima achizitie pe care scria hawaii aici se numeste torino deci dumireste-ma te rog :o | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Sept 02, 2011 8:49 am | |
| Gabi, sunt o sumedenie de producatori de hibiscusi in Europa. Ca sa nu mai vorbim de plantele de la mama lor din indepartatul Orient . Daca pe al tau era o eticheta cu Hibiscus Hawaii poate fi din alta serie decat Sunny Cities (obtinuti in Olanda). Producatorul lor este in Danemarca si uite aici alt link: http://www.50298.dk/de/default.asp?sp=deIn susul paginii vezi ce multe serii au Cairo, Classic, Tropical, Special..., nici nu mai stii care poate fi exact decat daca l-ai achizitionat direct cu numele pe care i l-a dat producatorul. Cum planta mea are "stramos" ceva mai indepartat decat 2005 (data marcii danezilor) s-ar putea sa fi fost adus chiar de la mama lui din Hawaii. Dar este a nu stiu cata generatie, asa ca si-a pierdut sigur pedigree-ul | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Sept 02, 2011 7:14 pm | |
| | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Sept 02, 2011 7:33 pm | |
| Al doilea este deosebit, cum il cheama? | |
|
| |
Mariabt
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Sept 02, 2011 7:44 pm | |
| Cat sunt de minunati Vicky.......Felicitari !!! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Sept 03, 2011 8:49 am | |
| mie-mi place tare mult nr. 3 care de fapt cred ca este si 1 e superb cand o sa ai lastari sa -mi zici si mie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|