| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 10:11 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Vernil a scris:
- Vreau si eu dantelat din ala, Doina! Te rog!
Dantelat din asta, am eu, dar nu a inflorit, asa ca daca Doina nu are iti trimit eu! Merci mult. Iti trimit si eu alt hibi din ce am acum, numai spune-mi care. | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 16, 2011 12:30 am | |
| Al meu este detul de mare, dar cred ca nu are destul soare ( am sa-l mut pe pervaz). Mariana iti trimit lastar sau ai rabdare sa-l prind? | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 16, 2011 7:17 am | |
| E tare deosebit asta cu mot ! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 16, 2011 7:58 am | |
| ce frumosi sunt ala galben si ala ciufulitul.... tu pene cred ca poti sa-l tunzi linistita pe hibi in toamna ca n-o sa pateasca nimic eu asa faceam la inceput acum insa m-am prostit si nu ii mai tund si din cauza asta s-au lemnificat tulpinile si abia acum fac flori pe anul asta la hibi mei de 2 ani nu le-a mers foarte bine cred c-au imbatranit si i-am scos din iarna cam uscati(cu toate ac au conditii foarte bune in casa) dar nu i-am mai tuns de mult si nu si-au prea facut lastari tineri iarna infloresc in casa cine are alte culori in afara de rosu, cyclamen si secretara cum ii ziceti voi cred ca piersicuta vreau si eu daca aveti de dat lastari
| |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 16, 2011 9:32 am | |
| La primavara sper sa am niste lastari de dat . Dupa ce nu mai are boboci schizopetalusul m-am gandit sa-l tund poate voi avea si la primavara ceva de tuns. A mai facut cineva asa ? | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 16, 2011 1:19 pm | |
| - gabriela60 a scris:
cine are alte culori in afara de rosu, cyclamen si secretara cum ii ziceti voi cred ca piersicuta vreau si eu daca aveti de dat lastari
o sa tai tot ce se poate si o sa pun la prins, e bine? parca nu as mai trimite lastari neinradacinati, ca am avut surpriza sa nu reziste la drum | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 16, 2011 7:03 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Al meu este detul de mare, dar cred ca nu are destul soare ( am sa-l mut pe pervaz). Mariana iti trimit lastar sau ai rabdare sa-l prind?
Pune-l tu la prins, te rog. Zi-mi daca ai hoya erythrina ? | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 17, 2011 12:05 pm | |
| Ok; ti-am pus la prins! Nu, n- am hoya erytrina si imi place f mult! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 17, 2011 5:35 pm | |
| azi am fost la Baumax, la Ploiesti mai erau hibi Zaragoza si Madrid, acum costau 29 lei (acum doua saptamani erau 60 lei), dar nu mi-au placut, asa ca am facut drumul degeaba | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 17, 2011 6:58 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Ok; ti-am pus la prins! Nu, n- am hoya erytrina si imi place f mult!
Ti-o dau pe a mea, anul asta a facut flori. Sa stii ca florile nu rezista decat maxim 7 zile si produc foarte mult nectar. Pur si simplu curge nectarul incontinuu. Cand se racoreste afara, adica prin septembrie, iti trimit planta. Asa a inflorit, sper sa-ti placa. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Aug 23, 2011 9:15 am | |
| Wow; ;este faina taree! Multumesc! Au inflorit si la mine, azi, Lucky Devill si Ankara: | |
|
| |
ani
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Braila Data de inscriere : 11/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 24, 2011 8:08 am | |
| Vicky, sunt foarte frumosi. Lucky Devill al meu a murit, alaturi de Lady Cilento si June's joy. | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 24, 2011 10:14 am | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 24, 2011 10:21 am | |
| | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 24, 2011 1:12 pm | |
| Multumesc! Ani, daca trece iarna si face lastari unul va pleca spre tine. Frumosi si ai tai Geodezia, si cred ca primul este Ben Lexcen- care-i superb! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Aug 24, 2011 1:33 pm | |
| incetul cu incetul le aflu numele .multam Vicky | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 25, 2011 7:32 am | |
| | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 25, 2011 9:41 am | |
| | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 25, 2011 9:54 am | |
| Ce frumuseti,e un movuliu,sau mi se pare?Sunt superbi,sa va incante cu multe flori! | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 25, 2011 11:37 am | |
| Multumesc! Da;, este mov si se numeste Memoris ( hodnik)si pt asta ii multumesc Sfanei si lui Myo! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 25, 2011 4:40 pm | |
| vickylucia, sunt minunati! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 25, 2011 9:28 pm | |
| | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 26, 2011 12:33 pm | |
| Hibiscusii vostri sunt minunati, sa va bucurati de ei ! Sunt si florile mele " de suflet ", imi sunt tare dragi, chiar daca floarea tine doar o zi, este o incantare sa o privesti ! Acum, caut si caut un hibi amanda dubin...dar cum speranta moare ultima, inca mai sper... | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Aug 27, 2011 9:37 am | |
| Georgiana, hibicusul tau infloreste din nou, este plin de boboci, Chiar imi doresc sa ajunga la tine, sa te bucuri de el. Mi-am luat si eu unul, la fel ca al tau, chiar daca nu stiu unde il voi tine la iarna, Doar daca renunt la o parte din orhideele cymbidium, care sunt imense ... Insa sunt extrem de rezistente la racoare si fac tije cu flori mari, care raman asa si 3 luni. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 28, 2011 8:47 am | |
| Bine ai venit, Maria! (eu aici te vad prima oara vorbind ) Daca vrei din hibiscusii mei (piersiciu, roz doua nuante, galben, gator, alb simplu) cu tot dragul. Sa-mi trimiti si adreasa ta pe e-mail sunphoto ca sa-ti fac coletul si cu alte plantute. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|