| Identificare orhidee | |
|
+6geodezia Paulyna Karla doinabacau ghana Doini 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Mar 19, 2014 8:33 am | |
| Da asa e seamana perfect | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Identificare orhidee Lun Mar 24, 2014 7:50 am | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Identificare orhidee Lun Mar 24, 2014 7:56 am | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Apr 02, 2014 5:35 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Apr 02, 2014 5:39 pm | |
| Da, dar pentru noi, tot Angelica va ramane! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Apr 02, 2014 5:51 pm | |
| Asa e! Sa dea Domnul sa nu fie foarte rea boala asta a ei! Stiti ca omul meu a refuzat sa-mi dea una pt DanaC, spunand ca are frunzele bolnavioare. Atunci, nu am avut timp de cerut sfaturi, eventual un tratament. Imi este frica ca va fac sange rau, dar am mai vazut una, Doamneeeee ce frumoasa, ce culoare, ce dantelata, dar ce radacini bolnave aveau toate Acum sunt plecata de acasa si imi este greu sa scriu, ba sa mai pun si poze, dar va voi arata despre ce vorbesc, cand ma intorc acasa. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Apr 17, 2014 10:31 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Doini in Joi Mai 08, 2014 3:02 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Apr 17, 2014 10:37 pm | |
| Ei ca sa vezi Nu am auzit de ea... Dar cum ai gasit-o? Zice ca e infloricioasa, parfumata, usor de ingrijit. Sa-ti traiasca ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Apr 17, 2014 10:52 pm | |
| Merci Cora! O gasisem din toamna. Salvasem link-ul de pe Flickr, ca imi placuse foarte mult.. Pe atunci, ma atrageau minionele nu a anacondele astea de Vande | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Identificare orhidee Vin Apr 18, 2014 6:28 am | |
| Mi-ai deschis poarta viselor,chiar dupa cafea,Doini...multumesc,ele fac orice muritor sa acceada inaltimi nebanuite,privindu-le doar...!
| |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Mai 08, 2014 12:53 am | |
| | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Mai 08, 2014 6:31 am | |
| Multumesc,Doini,acceptabil,iar cu ajutorul Celui de sus,bine! In ultima vreme am aruncat in graba cate-o privire pe-aici...mi-am insusit sau am admirat cele expuse si am ajuns la concluzia ca raiul e chiar aici,langa noi...uneori e reprezentat chiar printr-un suflet iubitor de frumos si de tot ce inseamna creatia lui Dumnezeu ...azi l-am perceput sub forma florilor vandei... Urari de bine,tuturor! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Mai 08, 2014 8:14 am | |
| Doamne ajuta Doina | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Mai 08, 2014 8:38 am | |
| Doini, la vanda nu te pot ajuta, dar pe miltonia pe care ai luat-o de la expozitie, cea roz cu galben, sa stii ca o cheama Sunset. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Joi Mai 08, 2014 2:58 pm | |
| Doamne ajuta doamna Doina! Va imbratisez Desi asta chiar nu-i un topic de asa ceva, dar contextul ma obliga , va recimand unul din filmele mele preferate! De fapt, am impresia ca scenaristul mi-a citit mie viziunea despre rai, despre viata de aici si de apoi. WHAT DREAMS MAY COME (1998)trad. Ce pot deveni viseleCu: Robin Williams Daca nu gresec cu ceva (sa fie ilegal) va pot da si link-ul sa puteti vedea filmul online. Este un film vechi, din cand in cand mai este dat si la Tv. Eu il urmaresc ori de cate ori imi simt nevoia. La fel fac cu The Secret. De cand l-am primit (2006) il revad cand imi pierd increderea in mine.. Sau, "What the bleep do we know" (2004) De asemenea va pot da un link cu multe filme cu astfel de teme de suflet.. (Spirituale, filme biografice, etc) Cora, iti multumesc frumos! E tare draguta Miltonia mea, cat sa nu-i stim si numele. Apropo, are o tija noua Cu Vanda, mai sap, ca imi face mare placere sa descopar cumetrele P s. Chiar daca ati mai vazut filmele astea, va recomand cu dragoste ss le revedeti, dar mai ales atunci ca sunteti intr-o perioada grea. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Iul 09, 2014 10:50 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Iul 09, 2014 10:57 pm | |
| Da e clar aceea e ! Sa-ti traiasca ai o regina | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Identificare orhidee Mier Iul 09, 2014 11:16 pm | |
| Sper sa mai am... s-au ingalbenit frunzele, una cate una si s-au topit... Acum are doi puisori (cam rahitici) de care tin cu dintii, ca de nu, voi sta in sera pana o gasesc, iar. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Identificare orhidee | |
| |
|
| |
| Identificare orhidee | |
|