Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce mai sapam/taiem prin gradina

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

Ce mai sapam/taiem prin gradina Empty
MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeSam Oct 19, 2013 2:31 pm

si limita de cumparare ?
voi ati mai vazut oamenii disperatii ?
e daca nu ati vazut sa ma fii vazut pe mine azi cu casmaua sa fac gropile pentru rosele astea care vin ..in primavara pentru cele de la floribunda am sapat o poteca in solarul meu care s-a peschimbat in plantatie de rose asa ca acum mai facui gropi tot pe o poteca .. asa ca gata am facut loc pentru rose ..sa pofteasca numai ..ca le-am pregatit resedinta ..
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeSam Oct 19, 2013 3:13 pm

Ce mai sapam/taiem prin gradina 2945718842 Mai sunt si altii cu damblaua asta...
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeSam Oct 19, 2013 3:30 pm

Laughing
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeSam Oct 19, 2013 8:20 pm

Cred ca toti avem aceiasi problema,spatiu pentru trandafiri,azi m-am binoclat prin gradina sa mai fac loc,si am luat un topor si tac-pac un pom care facea umbra degeaba,si hopa loc pentru rose.
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeDum Oct 20, 2013 10:16 am

hm mi-ai dat idei ..
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeDum Oct 20, 2013 10:56 pm

Very Happy Ce pom ai taiat Paulyna ? Nu puteai sa-i raresti coroana sa pui rozele pe langa el ? Auzi ca vin calduri din ce in ce mai mari. Vom avea mare nevoie de pomi/copaci. Voi n-aveti loc si eu am prea mult. Nu pot face gropi ca am arat bucata de curte unde o sa fac plantatia de trandafiri. Astept sa vie omul cu tractorul sa bage freza, sa marunteasca aratura.
Geo tu te pricepi cu motocultorul. Oare merge sa-l bag pe aratura sa faram bulgaroii ?
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeDum Oct 20, 2013 11:01 pm

Eu am loc insa vreau sa-i pun cat mai la vedere. Trebuie sa scot niste flori uscate si gata locul pt trandafiri. In schimb am inceput a pune la pusculita bani pt flori in primavara.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeDum Oct 20, 2013 11:10 pm

Ghana, nu uita sa pui un trandafir urcator (rambler) pe casuta fetitelor. Sa arate chiar ca in povesti.
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeDum Oct 20, 2013 11:20 pm

Nu uit, am niste lastari de coral dawn si mme Isaac pereire ma gandeam ca ar arata bine langa casuta si in primavara ceva clematite. O fi ok?
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeLun Oct 21, 2013 7:53 am

Buna dimineata,pai am taiat un gutui,care nu era bun la gust,era amar si iti facea gura punga.
Motosapa avem si noi,si cred ca e buna de maruntit bolovane,lasa in urma pamantul afanat si fin maruntit.
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeLun Oct 21, 2013 8:58 am

pai da dar trebuie sa tii cont daca e prima data cind ari ..atunci lasa sa bage freza aia cum zici tu si abia apoi daca nu iti convine cit este de fin bagi si motocultorul
eu acum nu mai ar, bag direct motocariciu dar am arat in primavara ..nici la anu nu mai ar ca imi scot aia cu calul toate pietroaiele si asa mai bine bag motocariciul direct
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeLun Oct 21, 2013 1:58 pm

@ghana - cred ca vor arata bine trandafirii pe care i-ai ales. Clematitele poate le alegi ceva mai inchise la culoare, decat trandafirii si cu perioade de inflorire mai lungi. Sa fie tot mereu ceva flori pe casuta. 
Geo, asa mi-a zis un vecin ca sunt bolovanii de la aratura prea mari ca sa bag moto. Am numai scula aia care marunteste la motocultor. Si nu ma pricep, ca n-am mai folosit. De la anul nu voi mai ara. Acum au fost foarte multe buruieni ca peste vara n-am apucat sa punem nimic acolo. Si pamantul s-a intelenit.
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitimeLun Oct 21, 2013 2:31 pm

da ma baga motocariciu da vezi sa nu fie ud rau .. ca te intepenesti in pamint lasa sa se mai usuce ..asta astept si eu acum ca e ud fleasca .. am curatat tufele de ardei si vinete si pe locul unde au fost rosiile a bagat d-l Pipi motocoasa asa ca acolo am ingrasamint verde ..simbata voi baga in functiune motocariciu asa ca iar oase rupte da macar sunt viabila simt ca traiesc .anunta astai ca cica dupa 20 nov incep ninsorile ..ehe pina atunci sper sa ne vina si frumoasele rose ca deja le-am facut gropile doar sa le pun..si dupa ce sap cu motocariciu pui 2-3 kile de arpagic ..ete asa pentru experiment ..ca usturoi pusei .. vre-o 20 de captini .. na sa vad cum iese figura ..
va tin la curent
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce mai sapam/taiem prin gradina   Ce mai sapam/taiem prin gradina Icon_minitime

Sus In jos

Ce mai sapam/taiem prin gradina
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: