| Gradina lui Popescugp | |
|
+4Myosotis bubu penelopa popescugp 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Gradina lui Popescugp Lun Apr 22, 2013 10:57 pm | |
| Pe langa hibi ,florile de gradina isi etaleaza frumusetea pe 2013: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Vin Mai 10, 2013 1:36 pm | |
| In primul rand, vreau sa va felicit, d-le Popescu, pentru frumosii hibiscusi pe care-i aveti! Apoi, in al 2-lea rand, va felicit pentru puterea si dragostea cu care ingrijiti o gradina! Aveti din toate florile intalnite prin gradinile noastre, iar magnolia are o culoare deosebita. Tineti-o tot asa! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Lun Mai 13, 2013 8:06 pm | |
| In continuare in ograda mea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Lun Mai 13, 2013 8:16 pm | |
| Foarte frumoase, felicitari !
Floricica albastra e un geranium ( aceea la care scrie ca nu-i cunoasteti numele). | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Lun Mai 13, 2013 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Vin Mai 24, 2013 9:41 am | |
| | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Vin Mai 24, 2013 12:14 pm | |
| Am lasat 7 familii ginerelui meu sa ,,faca "el stuparit in continuare,insa restul i-am vandut si o parte din materialele apicole;mai am 40 podisoare noi cu hranitoare de plastic in ele folosite o singura data pentru stupi pe 10 rame stass-20lei/buc,daca sunt interesati | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Vin Mai 24, 2013 7:12 pm | |
| Sper ca nu te-a afectat furtuna de astazi.., am vazut ce s-a intamplat astazi la malul marii | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Vin Mai 24, 2013 11:52 pm | |
| La noi a plouat linistit;a batut un pic vantul si apoi a plouat linistit ,dupa care s-a lasat un pic racoare. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Sam Mai 25, 2013 12:52 am | |
| asta e bine, exact de ce aveai nevoie | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Sam Mai 25, 2013 11:57 pm | |
| - popescugp a scris:
- Am lasat 7 familii ginerelui meu sa ,,faca "el stuparit in continuare,insa restul i-am vandut si o parte din materialele apicole;mai am 40 podisoare noi cu hranitoare de plastic in ele folosite o singura data pentru stupi pe 10 rame stass-20lei/buc,daca sunt interesati
Am un unchi batran care are cativa stupi cu albine. Vazandu-ma atat de preocupata de albine, mi-a dat un echipament de protectie pentru cap si m-a dus la stupi, sa vada daca albinele ma accepta. Mi-era putin teama, ca eram parfumata, dar nici macar una nu a bazait pe langa mine. Mai mult, unchiul meu a scos niste rame cu albine mature si pui, ca sa imi arate cum cuibaresc ele, cum fac propolisul ... Mi-a placut mult de tot. Este o idee de a face bani dintr-o ocupatie nobila. | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Lun Mai 27, 2013 12:19 am | |
| Este o varianta ,dar depinde de zona si culturile existente,mai ales ca rapita,floarea soarelui sunt autofertile,iar mustar, coriandru,sparceta,facelia,sofronel nu se mai pun | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Lun Mai 27, 2013 11:12 pm | |
| Ultimele flori din gradina casei: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Mar Mai 28, 2013 2:50 pm | |
| Aveti flori deosebite, d-le Popescu! Am vazut un trandafir, cum n-am mai vazut , ale carui flori arata ca cele de margarete ... foarte interesant!!!! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Mar Mai 28, 2013 6:58 pm | |
| Mie hibiscusii mi s-au parut tare originali, mai ales cel lavanda... | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Mier Mai 29, 2013 12:25 am | |
| Multumesc pentru aprecieri. | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Vin Iun 14, 2013 11:53 pm | |
| Am completat si eu cu luna iunie: ] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Sam Iun 15, 2013 8:24 am | |
| Ca de obicei numai frumuseti la dvs d-le Popescu!Achii cum sunt? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp Sam Iun 15, 2013 7:18 pm | |
| E o bucatica de rai, acolo, la dvs! Imi imaginez cat de frumoase sunt toate, pe viu! Imaginea asta m-a coplesit, nu stiam ca iubiti si trandafirii! Felicitari, domnule Popescu! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina lui Popescugp | |
| |
|
| |
| Gradina lui Popescugp | |
|