| BUN VENIT! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 3:13 pm | |
| Bun venit, Lian! Sa te simti bine si sa fii fericita alaturi de noi! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
 | |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 3:20 pm | |
| Lian are o serie de albume pe sunphoto, care te ung pe suflet! De exemplu, astazi, mi-am luat bobita de energie de aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Albumul este acesta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si ce crezi Dana? Pe langa toate minunatele flori ale lumii, are si o gramada de orhidee  Priviti si zambiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
 | |
penelopa

Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 3:35 pm | |
| Nu vad unde ati vazut-o voi pe Liann in Club, dar pe Liann am vazut-o eu acum cateva zile prin gradina mea de pe sunphoto, ocazie cu care i-am facut si eu o vizita ... tot pe sunphoto Oricum, chiar si pe NeVe, draga Liann, iti zic si eu " Bine ai venit in Clubul nostru!!! | |
|
 | |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 3:38 pm | |
| | |
|
 | |
Doini
 | |
 | |
penelopa

Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 3:41 pm | |
| Aha, m-am prins! Ati vazut-o la membri inscrisi Pai, in cazul asta, eu sa-i zic si Andrtzei (ultimul inscris la ora asta si prezenta on-line  ) "Bine ai venit", draga Andrutza, la noi!!! Ma bucur ca amandoua (si tu, si Liann) sunteti bucurestence, deci mare probabilitate sa ne cunoastem si personal  ps. Doini, am postat, amandoua, in acelasi timp! | |
|
 | |
Doini
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 3:47 pm | |
| Ce ma bucur ca au acceptat invitatia Minunate albume au, fete cochete sunt! Ce mai vrem?! Aa, sa nu uit, Andruta are sera [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
 | |
Lian

Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:14 pm | |
| Bine v-am gasit, fetelor! Va multumesc ptr. primirea calduroasa! | |
|
 | |
aura

Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:18 pm | |
| Lian i-ti spun si eu bine ai venit printre noi!eu i-ti stiu albumele/sunphoto...asteptam sa ne impartasesti din experienta ta si noua...si simte-te ca la tine acasa aici... | |
|
 | |
aura

Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:19 pm | |
| si pe Andruta o intampin cu caldura ..  | |
|
 | |
Lian

Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:21 pm | |
| Hai sor'meo, treci si tu la orizont, nu ma lasa singura, ca-mi prind urechile p'aici! | |
|
 | |
Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:31 pm | |
| Bine ai venit Liann! Te recunosc ca sa zic asa de pe sunphoto,mi-ai admirat orhideele Pe acest forum te vei simti bine in foarte scurt timp nu te ingrijora, sunt oamenii foarte foarte draguti pe aici,iti spun din propria experienta de nou venita | |
|
 | |
Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:33 pm | |
| Bun venit si tie Andruta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
 | |
Doini
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:34 pm | |
| Lian, apare Andruta acum  sau cand descopera topicul si are si timp Ceea ce nu puteti face in primele 7 zile, este sa postati link-uri si poze, sau link-ul de la semnatura. Dar, va ajutam noi cu mare bucurie Va puteti deschide portile gradinitelor aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar noi, sa zbenguim prin ele ca niste albinute (curioase)  | |
|
 | |
Lian

| Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:37 pm | |
| Adevaru'i ca sor'mea'i ultraocupata! Dar, presimt ca-si va face aparitia, in tromba! haha! | |
|
 | |
Dana Caras

| Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:41 pm | |
| Eu am vazut niste gloxinii minunate, niste violete si niste orhidee grozave la Lian. Colectia de hibi e superba, fetele de aici care colectioneaza din astia cred ca vor fi incantate. Concluzia mea e ca are flori frumoase iar ea e superba, inca o data ma bucur ca e aici! | |
|
 | |
Doini
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:43 pm | |
| Cand are timp, noi suntem aici Am invitat-o si pe Lety  Atunci, veti fi trei surori  Sper sa se inscrie si ea | |
|
 | |
Doini
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:44 pm | |
| Lian, deschide-ti gradinita, ca sa navalim in ea | |
|
 | |
Lian

| Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 4:47 pm | |
| Hai c-o deschid, mintenas, Doini! Dar parca spuneai ca nu pot sa postez pozici, in primele 7 zile! | |
|
 | |
Doini
 | |
 | |
Doini
 | |
 | |
Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 6:05 pm | |
| Ia stai asa, ce-avem noi aici ?  Lian e deci agent dublu? Si are si orhidee,are si Liodoro ? Si doar 20 de orhidee ? Pai aici nu se primesc membrii decat de la 100 in sus !  Tine aproape ca pana de Craciun se face ! | |
|
 | |
Doini
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 6:10 pm | |
|  Lia are "di tatii" precum si cantecul : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
 | |
Paulyna

Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
 | Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 6:28 pm | |
| Bun venit Lia si Andruta ! | |
|
 | |
Lian

| Subiect: Re: BUN VENIT! Mier Mar 12, 2014 6:52 pm | |
| Bine te-am gasit, Paulyna! | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: BUN VENIT!  | |
| |
|
 | |
| BUN VENIT! | |
|