| Sarbatoritii zilei | |
|
+43Cora-Maria Raluca G. Asriana Luminita81 andruta Dana Caras Lian laurabv ella06 simonaelena Paulyna aura poxicuta bunica ghana Doini popescugp Attila Rux sini gabriela60 Johana sicamin Myosotis GetaV georgy leonor vickylucia MYRELA doinabacau penelopa geodezia costieanuconstantin doina Carina Marga duduta190578 georgiana stefana Karla bubu Vernil Tinkerbell 47 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Noi 08, 2013 8:48 pm | |
| Hmmm, din pacate, eu pe aici nu voi vedea asa ceva... Aici dupa cum am mai spus-o de multe ori, nici cruci nu mai au bisericile... | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Noi 08, 2013 10:08 pm | |
| Olandezi tacaniti. Francezii au 45 000 de biserici patrimoniu istoric; nici pe ei nu-i da afara credinta, insa cand e vorba de cultura si istorie, restaureaza prin orice mijloc. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Noi 08, 2013 11:06 pm | |
| La multi ani sarbatoritilor! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Vin Noi 08, 2013 11:37 pm | |
| Toate gandurile bune , sanatate si fericire sarbatoritilor ! Karla draga, la noi devine periculos sa ai si o statueta in gradina. Maine -poimaine ne-o impoziteaza statul si pe aia. Sunt ramasa rau in urma. Fiind eu mereu fara inspiratie la scris, zic sa dau un google dupa urari de bine. Mare mi-a fost mirarea - au rasarit multitudine de site-uri cu mesaje de toate felurile, chiar si rautacioase. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 09, 2013 9:40 pm | |
| Aoleu, nu-mi mai zi de impozite, ca anul asta a fost record... Mie mi-ar placea una, insa e o investitie, nu gluma, un obiect de arta... Am adus niste poze facute azi (am profitat ca eram intr-un camion sa pozez pe deasupra grilajului): asta e adapostul (azi e proprietate privata): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]intrarea e chiar in fata zidului de piatra, e tot alba, ca si ferestrele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Vedere din capatul gardului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 10, 2013 12:44 pm | |
| Si la voi circula pungi de plastic prin aer ? Parca vad una in copac ? Am gasit un arhanghel (cam piparat ce-i drept) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 10, 2013 12:57 pm | |
| Cred ca e o astupatura de duzina, am impresia ca trunchiul e gaurit si au improvizat o chestie sa evite sa intre apa. Parca vad un nod in plasticul acela.
Arata bine statuia, insa e prea baroc pentru gradina mea. E o statuie de Versailles, or eu am o gradina de tara. Imi trebuie ceva mai contemporan, mai actual, mai simplu ca forma. Merci pentru idee, uite ca nu mi-a dat prin cap sa caut pe ebay sau leboncoin. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Noi 13, 2013 8:48 pm | |
| La multi ani sarbatoritilor de azi! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 10:16 am | |
| Urez din tot sufletul La multi ani sanatosi,cu fericire si impliniri d-nei Doinabacau! Sa aveti o zi frumoasa,asa ca sufletul dumneavoastra! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 10:40 am | |
| La multi ani! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 11:15 am | |
| La multi ani, Doina, si toate visele sa ti se implineasca! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 11:17 am | |
| La multi ani doamna Doina Sanatate si vise indeplinite | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 1:48 pm | |
| La Multi ani si din partea mea. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 10:31 pm | |
| La multi ani Doina sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Sam Noi 23, 2013 10:33 pm | |
| La multi ani Doina ! Sanatate, flori frumoase si tot ce-ti doresti ! | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 24, 2013 6:53 am | |
| Doina ,sa fii sanatoasa si implinita sufleteste , sa fii pretuita ca si pana acum iar ani care vin sa-ti mangaie sufletul langa cei dragi si plantele tale . La multi Ani ! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 24, 2013 7:38 am | |
| Va multumesc,fetelor!Si fie ca gandurile frumoase sa se-ntoarca spre voi,amplificate,aureolate,asa cum sta bine lucrurilor frumoase! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 24, 2013 9:17 am | |
| La multi ani Doina! Multa sanatate si toate cele bune! Am lipsit ieri. Motivat - incerc din rasputeri sa inghesui plantele prin adaposturi. Nu stiu daca reusesc. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 24, 2013 9:31 am | |
| Si din partea mea, Doina, cele mai frumoase si curate ganduri, la fel ca sufletul tau!!! Sa fii mereu fericita si sanatoasa! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 24, 2013 12:38 pm | |
| Va multumesc,amandurora si va-mbratisez cu drag! Myo,chiar de vor pleca,dintre ele,plantele se inlocuiesc usor,dar poate nu va fi cazul! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Dum Noi 24, 2013 10:37 pm | |
| LA MULTI ANI! doinabacau cu multe realizari | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Noi 25, 2013 7:53 am | |
| La multi ani Doina azi este sf Ecaterina deci dqaca avem vreo Kati la multi ani | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Lun Noi 25, 2013 6:07 pm | |
| Gabriela,Geo,multumiri,ganduri frumoase,tuturor! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Noi 27, 2013 11:31 am | |
| La multi ani cu sanatate D-na Stefana! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei | |
| |
|
| |
| Sarbatoritii zilei | |
|