| Foto modele | |
|
+12popescugp Doini Marga penelopa georgiana marirogo stefana codruta Myosotis Tinkerbell gabriela60 duduta190578 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Foto modele Mier Aug 14, 2013 8:28 am | |
| La noi rosiile parca sunt arse,se strica toate. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Foto modele Mier Aug 14, 2013 12:32 pm | |
| Nu numai la voi, Duduta! Si la mine rosiile s-au manat Ne-am chinuit cu ele pana au legat si, cand sa se coaca, s-au stricat Noroc ca eu nu a omor dupa rosii si-mi plac mai mult in mancare. Referitor la diete, eu am marele noroc (daca se poate spune asa ) sa am probleme cu bila, asa ca nu-mi plac prajelile, nici alimente prajite (nici macar oua sau cartofi prajiti), niciun fel de grasimi, nu prajituri cu crema grasa. Singurele ispite sunt bananele si inghetata, dar tin situatia sub control, fara sa fac excese. In final, va reamintesc ca, cel mai nasol pentru organism, este sa mancati dupa orele 19,00 !!!! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
andruta
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : bucataresc si gradinaresc.. nu neaparat in aceasta ordine.. Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Foto modele Mier Mai 21, 2014 3:18 pm | |
| Hai ca ma bag si eu in vorba.. Cat am fost insarcinata am pus pe mine ... 22 kg !!... Ajunsesem la 86 de kg. In timp, am mai scapat de cateva kg, dar nu era suficient (aveam 70 kg). In plus, ramasesem cu "semne". Asa ca m-am dus la sala timp de 6 luni: de doua ori pe saptamana, cate o ora jumate efort sustinut. Iar o data pe sapt faceam si sauna si masaj.. In felul asta am ajuns la ... 58 kg (am 1.7 m inaltime). M-am mentinut asa ani de zile. Dar niciodata nu ma ridicam de la masa "greiere bortos"... Apoi, in 2011 m-am lasat de tigari.. Si treptat, am pus pe mine din nou cateva kg. Acum am ajuns la 69-70 kg si ma lupt sa le dau jos. La sala m-as duce, dar am o lombosciatica acutizata si nu pot face decat ex. usoare, altfel risc sa raman intinsa pe jos pe acolo.. Deci, mare atentie, ca dupa o anumita varsta (stiu eu ce spun...) dam jos mai greu kg nedorite.... Vorba .. vorbei :"mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam.." | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Foto modele Sam Aug 30, 2014 5:58 pm | |
| - andruta a scris:
- Vorba .. vorbei :"mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam.."
Vorba... vorbei, in cazul meu,nu prea a mers. In vara asta parca am dat in boala dracilor pe craci Ca niciodata, m-am ingrasat vara. Am avut si o stare (constanta) proasta, astfel in cat, am ajuns sa ma neglijez.. Dar, de astazi am spus PA starii ( ) si m-am apucat de sport in casa Nu ma apuc de topait pe ghetele kangoo in casa, ca fac praf dar l-am redescoperit pe voinicul asta, si o tin langa si eu dupa el :p :p :p https://www.youtube.com/watch?v=UCeERsg0cSMhttps://www.youtube.com/watch?v=QShCg1sKjtsSpor la dat din craci, fara draci!!!! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Foto modele Dum Aug 31, 2014 8:43 pm | |
| Oare daca stau si-l admir pe baiatul asta(care e tare dragalas), nu slabesc si eu? Ar cam fi cazul! Doini, succes! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Foto modele Dum Aug 31, 2014 11:23 pm | |
| Asta cu privitul o am si eu Ma fura cate un baiat din asta si uit ce vreau de fapt Multumesc Dana. Sper sa ma tina si sa am mare grija cum slabesc, ca imi este frica de cazutul fatei La mine a clar ca sunt in criza femei de 35 de ani Am niste exercitii si pentru fata
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Sept 01, 2014 3:12 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Foto modele Lun Sept 01, 2014 2:07 pm | |
| La mine a clar ca sunt in criza femei de 35 de ani Clar ca vorbesti aiurea! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Foto modele Lun Sept 01, 2014 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Foto modele Mar Sept 02, 2014 8:22 am | |
| Glumeato! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Foto modele Joi Sept 18, 2014 6:10 am | |
| Buna fetelor.Pai voi sunteti grase? Uitati-va pe Andreilaslau.ro mie-mi place dieta lui poate o sa va placa si voua. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Foto modele Joi Sept 18, 2014 7:32 am | |
| Multumesc Gabi , stiu de el si dieta lui. Nu-s grasa dar am cateva kg. in plus care ma deranjeaza! Si-mi plac strugurii, prunele, perele asa ca e cam greu cu slabitul acum | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Foto modele Joi Sept 18, 2014 8:15 am | |
| Eu am slabit 17 kg din aprilie pana acum ,cu dieta Rina! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Foto modele Joi Sept 18, 2014 8:08 pm | |
| Acum aflu pt. Prima oara de dieta asta.e ceva de ea Duduta?in sensul ca e mai permisiva?stiu de dukan,dar mi se pare alambicata rau:-)cu tot felul de alimente,seminte,si alte cele pe care tb.sa le procuri din diverse locuri.despre asta am citit acum si vad ca e mai la indemana.in sensul ca se poate tine usor,doar combinatiile difera.relativ simpla,si la indemana.o sa o incerc si eu caci i-mi inspira incredere.:-):-) | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Foto modele Joi Sept 18, 2014 8:09 pm | |
| | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Foto modele Joi Sept 18, 2014 9:15 pm | |
| D-na Aura,v-am adaugat pe un grup Rina pe fb s ava documentati.Eu sunt Elena Lazar. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Foto modele | |
| |
|
| |
| Foto modele | |
|