| Gradina mea! | |
|
+21Doini Karla Carina bubu georgy Vernil duduta190578 sicamin simonaelena stefana Tinkerbell anasstasia georgiana doinabacau Mariabt doina gabriela60 costieanuconstantin penelopa Myosotis Marga 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Feb 26, 2012 11:26 pm | |
| Stef am inchis caldura in birou nu prea este de lucru si nu prea stau acolo si nici nu am de gind sa o deschid.Am observat ca le place la racoare la toate.Iarna e bine sa le tinem un pic in repaos. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Lun Feb 27, 2012 7:52 am | |
| frumoasa camelia Marga,este deosebita sa-ti traiasca si infloreasca.Nu-i ruda cu gardenia si azaleea? | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 12:25 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] primita de 1 martie. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 12:29 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]asa arata acum | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 12:32 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]a mai inflorit una. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 2:29 pm | |
| Frumoase flori, Margo! Sa te bucuri mereu de florile lor! Ieri, cand eram la Ikea, am vazut doua persoane in etate (cred ca peste 70 ani) care alegeau phale. Aveau deja 3, insa mai cautau. Am incercat sa-i ajut, sa le sugerez sa se uite si la radacini, nu doar la multimea tijelor. Mi-au multumit , mi-au zis ca au acasa multe alte exemplare, care infloresc in fiecare an. Domnul a precizat ca a reusit sa o convinga pe sotie sa renunte la violete in favoarea orhideelor. Normal, discutia a durat ceva mai mult, era o placere sa-i ascult. Asa am aflat ca au cautat si pe net informatii despre ingrijirea lor, au intrat si pe cateva forumuri - cu greu m-am abtinut sa nu rad [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar imi venea sa-i iau in brate pe amandoi, asa mi-erau de dragi. Oricum, am retinut ca ei nu scufunda vasul cu phale in apa, asa cum au citit, ci uda cate putin, la cateva zile, depinde de temperatura, primavara fertilizeaza putin. Isi faceau probleme de unde pot procura vase transparente ceva mai mari. Le-am recomandat Hornbach, insa erau din provincie si nu stiau unde este situat. Uitandu-ma la ei, ma vedeam pe mine si pe sotul meu peste cativa ani. Mi-a placut asa mult de ei, daca i-ati fi vazut cum stateau in fata acelor rafturi pline cu phale si cu cata dragoste alegeau ... O amintire tonica, despre cum putem imbatrani frumos, impreuna. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 2:33 pm | |
| - Marga a scris:
- Fetelor la noi este zi de primavara in toata regula am fost in oras acum am venit am trecut pe la dedeman si mi sa lipit o camelia de mina si sotul mi-a facuto cadou de dragobete .Dar nu prea stiu multe despre ea.
Este o planta acidofila, iubeste racoarea (15 grade C) si lumina soarelui de dimineata. O data pe luna, in apa de udat, sa adaugi putina zeama de lamaie - la 100 ml - 4-5 picaturi de lamaie. Sa o fertilizezi cu ingrasmaant de flori pentru acidofile (azalee, rhododendron). | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 3:59 pm | |
| Iti multumesc Vernil si daca cititi acest mesaj duminica avem intilnire cu Violeta de parma cu sica ci Iohana si cu Fdana.asa ca avem multe de discutat . | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 8:01 pm | |
| Unde avei intalnirea, banuiesc ca in Timisoara ! Distractie placuta, sa aveti vremea frumoasa! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 02, 2012 8:03 pm | |
| Chiar in clipa asta am primit mesaj de la Sica ne intilnim duminica in centru la ora 15.O sa fac poze multumesc noi ne-am intilnit de multe ori. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Mar 04, 2012 6:08 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Marga si Sica. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Mar 04, 2012 6:10 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Marga Sica si Violeta de parma. | |
|
| |
anasstasia
Numarul mesajelor : 124 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradinarit, lucrez goblenuri Stare de spirit : incerta Data de inscriere : 11/02/2012
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Mar 04, 2012 6:20 pm | |
| Frumos ca v-ati intilnit. Sinteti 3 doamne foarte frumoase. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Mar 04, 2012 8:54 pm | |
| Ce frumos ca aveti posibilitatea sa va intalniti! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Mar Mar 06, 2012 8:04 am | |
| Fetelor camelia mea este de doua feluri o creaga este roz si una alba.Oare daca le despart se intimpla ceva? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Mar Mar 06, 2012 8:33 am | |
| Ma bucur sa o revad pe Sica zambind!!! Multa sanatate va doresc la amndoua si sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara de pana acum. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 16, 2012 9:41 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Fetelor stiti cumva ceva despre acest copacel cu flori .Imi doresc unul foarte mult cind eram copil aveam unul si mirosea asa de frumos in todeauna inflorea de pasti si avea un miros de cuisoare chiar asa i se spunea. Poza este luata de pe net.nu imi apartine. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Sam Mar 17, 2012 7:16 am | |
| Eu aveam asa ceva la bunici, ii ziceam cuisor......a murit intr-o iarna si nu am avut de unde sa mai fac rost Daca as gasi undeva, sigur as lua din nou | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Mar 22, 2012 8:11 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]l-am facut prapadit si a inflorit iara. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Mar 22, 2012 8:13 pm | |
| Ce frumusete!E minunat cu rozul ala printre portocaliu! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Mar 22, 2012 9:17 pm | |
| Marga pune poza cu copacelul din nou ca nu se mai vede. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Mar 23, 2012 7:11 am | |
| | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Mar 25, 2012 1:56 pm | |
| | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Mar 25, 2012 2:07 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] l-am cumparat de la metro . | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Apr 01, 2012 12:40 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Corina primul inflorit. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea! | |
| |
|
| |
| Gradina mea! | |
|