Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina mea!

In jos 
+21
Doini
Karla
Carina
bubu
georgy
Vernil
duduta190578
sicamin
simonaelena
stefana
Tinkerbell
anasstasia
georgiana
doinabacau
Mariabt
doina
gabriela60
costieanuconstantin
penelopa
Myosotis
Marga
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

Gradina mea! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Feb 26, 2012 11:26 pm

Stef am inchis caldura in birou nu prea este de lucru si nu prea stau acolo si nici nu am de gind sa o deschid.Am observat ca le place la racoare la toate.Iarna e bine sa le tinem un pic in repaos.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeLun Feb 27, 2012 7:52 am

frumoasa camelia Marga,este deosebita sa-ti traiasca si infloreasca.Nu-i ruda cu gardenia si azaleea?
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 12:25 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] primita de 1 martie.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 12:29 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]asa arata acum
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 12:32 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]a mai inflorit una.
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 2:29 pm

Frumoase flori, Margo! Sa te bucuri mereu de florile lor!

Ieri, cand eram la Ikea, am vazut doua persoane in etate (cred ca peste 70 ani) care alegeau phale. Aveau deja 3, insa mai cautau. Am incercat sa-i ajut, sa le sugerez sa se uite si la radacini, nu doar la multimea tijelor. Mi-au multumit Very Happy , mi-au zis ca au acasa multe alte exemplare, care infloresc in fiecare an. Domnul a precizat ca a reusit sa o convinga pe sotie sa renunte la violete drunken in favoarea orhideelor. Normal, discutia a durat ceva mai mult, era o placere sa-i ascult. Asa am aflat ca au cautat si pe net informatii despre ingrijirea lor, au intrat si pe cateva forumuri - cu greu m-am abtinut sa nu rad [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar imi venea sa-i iau in brate pe amandoi, asa mi-erau de dragi. Oricum, am retinut ca ei nu scufunda vasul cu phale in apa, asa cum au citit, ci uda cate putin, la cateva zile, depinde de temperatura, primavara fertilizeaza putin. Isi faceau probleme de unde pot procura vase transparente ceva mai mari. Le-am recomandat Hornbach, insa erau din provincie si nu stiau unde este situat.

Uitandu-ma la ei, ma vedeam pe mine si pe sotul meu peste cativa ani. Mi-a placut asa mult de ei, daca i-ati fi vazut cum stateau in fata acelor rafturi pline cu phale si cu cata dragoste alegeau ... O amintire tonica, despre cum putem imbatrani frumos, impreuna.
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 2:33 pm

Marga a scris:
Fetelor la noi este zi de primavara in toata regula am fost in oras acum am venit am trecut pe la dedeman si mi sa lipit o camelia de mina si sotul mi-a facuto cadou de dragobete .Dar nu prea stiu multe despre ea.

Este o planta acidofila, iubeste racoarea (15 grade C) si lumina soarelui de dimineata. O data pe luna, in apa de udat, sa adaugi putina zeama de lamaie - la 100 ml - 4-5 picaturi de lamaie. Sa o fertilizezi cu ingrasmaant de flori pentru acidofile (azalee, rhododendron).
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 3:59 pm

Iti multumesc Vernil si daca cititi acest mesaj duminica avem intilnire cu Violeta de parma cu sica ci Iohana si cu Fdana.asa ca avem multe de discutat .
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 8:01 pm

Unde avei intalnirea, banuiesc ca in Timisoara ! Distractie placuta, sa aveti vremea frumoasa!
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 02, 2012 8:03 pm

Chiar in clipa asta am primit mesaj de la Sica ne intilnim duminica in centru la ora 15.O sa fac poze multumesc noi ne-am intilnit de multe ori.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 6:08 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Marga si Sica.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 6:10 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Marga Sica si Violeta de parma.
Sus In jos
anasstasia

anasstasia

Numarul mesajelor : 124
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : gradinarit, lucrez goblenuri
Stare de spirit : incerta
Data de inscriere : 11/02/2012

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 6:20 pm

Frumos ca v-ati intilnit. Sinteti 3 doamne foarte frumoase.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mar 04, 2012 8:54 pm

Ce frumos ca aveti posibilitatea sa va intalniti!
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mar 06, 2012 8:04 am

Fetelor camelia mea este de doua feluri o creaga este roz si una alba.Oare daca le despart se intimpla ceva?
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mar 06, 2012 8:33 am

Ma bucur sa o revad pe Sica zambind!!!
Multa sanatate va doresc la amndoua si sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara de pana acum. Gradina mea! - Pagina 4 1059784619
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 16, 2012 9:41 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Fetelor stiti cumva ceva despre acest copacel cu flori .Imi doresc unul foarte mult cind eram copil aveam unul si mirosea asa de frumos in todeauna inflorea de pasti si avea un miros de cuisoare chiar asa i se spunea. Poza este luata de pe net.nu imi apartine.
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mar 17, 2012 7:16 am

Eu aveam asa ceva la bunici, ii ziceam cuisor......a murit intr-o iarna si nu am avut de unde sa mai fac rost
Daca as gasi undeva, sigur as lua din nou
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 8:11 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]l-am facut prapadit si a inflorit iara.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 8:13 pm

Ce frumusete!E minunat cu rozul ala printre portocaliu!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 9:17 pm

Marga pune poza cu copacelul din nou ca nu se mai vede.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeVin Mar 23, 2012 7:11 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mar 25, 2012 1:56 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mar 25, 2012 2:07 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] l-am cumparat de la metro .
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitimeDum Apr 01, 2012 12:40 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Corina primul inflorit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina mea!   Gradina mea! - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina mea!
Sus 
Pagina 4 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina Karlei
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea
» Grădina lui Dancoman

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: