| Gradina mea! | |
|
+21Doini Karla Carina bubu georgy Vernil duduta190578 sicamin simonaelena stefana Tinkerbell anasstasia georgiana doinabacau Mariabt doina gabriela60 costieanuconstantin penelopa Myosotis Marga 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 10:50 pm | |
| Nu-I mare lucru la hibi totul, la mine era apa.Ii udam pina le putrezeau radacinile acuma vara ii ud ii stropesc ia iarna mai putin. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 10:53 pm | |
| La cate zile si ce cantitate de apa le dati? Ghiveciul meu cred ca are maxim 3 litrii | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 10:54 pm | |
| Wow, Marga, ce frumos este! Mi-ar place si mie unul in culorile astea, imi place mult combinatia alb-rosu. Iarna nu prea reusesc sa trec hibiscusii mai mititei. Cred ca tot de la apa, nu imi dau seama ca pamantul are suficienta umiditate ... | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 10:56 pm | |
| Toata vara I-am avut afara si I-am udat in fiecare zi .O cana de apa sa zic asa sa fie uscat pamintul la suprafata .Acuma ca este mai racoare ii ud cu aceias cantitate de apa dar la trei zile . | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 10:57 pm | |
| Doini, hibiscusul nu trebuie sa aibe un ghiveci prea mare, mai degraba adanc. Depinde si de marimea plantei, inaltimea ei. Iar la udat e simplu, pui degetul pe pamant, daca nu se lipeste nimic pe deget, inseamna ca trebuie udat. Dar putin, mai ales in anotimpul rece. Vezi ca lor le place sa stea la o temperatura constanta, mai ales cand sunt mai micuti. Minim 15 grade, ca sa fii sigura ca nu da coltul ... | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 10:59 pm | |
| Mariana este de la Iohana mi la adus de la Mihai a fost 130 de lei si nu este decit o crenguta de jumatate de metru si un smoc de frunze sper sa-l pot trece iarna ca anul trecut din cinci unul singur a ramas. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 11:04 pm | |
| Imi plac mult hibiscusii, am cautat cand am fost la fiica-mea, nu am gasit decat din cei clasici, obisnuiti. Poate nu am fost eu unde trebuia. Dar sa-mi fac un cadou de ziua mea, stiu o mica florarie unde aduc flori, la comanda. Au ei legaturile lor in strainatate. Am vazut unul superb, mare, bogat, cu flori imense, cred ca aveau 15 cm, iar floarea tinea 4 zile, culoarea era portocaliu, ci mici liniute galbene, iar frunza micuta, lucioasa. Pretul relativ, adica 50 ron. Imi permit. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea! Vin Aug 30, 2013 11:07 pm | |
| Maine ii voi face poze si il expun aici Este un dragut cu trunci gros asa cum sunt trandafirii pomisor iar ghiveciul este micut si el Multmusc de sfaturi | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Dum Sept 15, 2013 10:32 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Oberon! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea! Lun Sept 16, 2013 12:31 pm | |
| Oh cat e de frumos, sa va traiasca! Cand ii bagati in casa? Eu pe al meu inca il tin in balcon si as vrea zilele astea sa-i cumpar o masca (daca si reusesc) ca nu are farfuriuta ghiveciul si oricum nu-mi place dar nu cred ca-i indicat sa-l schimb, nu? | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Lun Sept 16, 2013 12:46 pm | |
| Multumesc Doini nu stiu cind ii bag in casa anul asta o sa-i las mai mult afara poate pina la sfirsitul lui septembrie le place mai mult afara decit in casa . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea! Lun Sept 16, 2013 12:50 pm | |
| La mine ziua sunt in jur de 14-17C cel putin asa am vazut prognoza pe internet, iar noaptea pana in. 11C..., dar ploua mai tot timpul de doua saptamani, sta el dragutul cu o punga pe post de umbrela la baza ghiveciului dar are pamantul cam ud.., iar la cat sunt de nepriceputa imi este teama sa nu-i fie rau.. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Sam Sept 28, 2013 1:12 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]a inflorit pentru prima oara ,are o floare imensa! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina mea! Sam Sept 28, 2013 1:36 pm | |
| Felicitari pentru frumusete Marga;eu am bagat hibii fitosi si cu boboci la adapost tempertatura noaptea fiind sub 15 grade,temperatura minima ceruta de hibi. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Mier Oct 30, 2013 9:21 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Blak Jak | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea! Mier Oct 30, 2013 9:38 pm | |
| Superb Marga La cat ma multe flori | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 10:05 am | |
| Frumos Am si eu cativa boboci de cand i-am adus in casa. Sa vedem daca vor si inflori. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:00 pm | |
| Si findca mine se duc crizanteme lka cimitir citeva din frumoasele mele; [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:04 pm | |
| asta a inflorit toata vara. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:06 pm | |
| Ce-mi place parfumul amarui al crizantemelor este foarte frumoase Marga, frumosa si culoarea! De ce se duc maine Crizanteme la cimitir? | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:08 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mine in partea Banatului este ziua mortilor .Este foarte frumos in cimitir . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:08 pm | |
| Mesajul de mai sus se refera la prima poza, dar acum, vazandu-le pe toate, te felicit pentru toate! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina mea! Joi Oct 31, 2013 9:09 pm | |
| Multumesc! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea! | |
| |
|
| |
| Gradina mea! | |
|