| Gradina mea | |
|
+27oprisgina antonia2 mirela1995 Marga Cora-Maria ghana Paunita DanaA Brindusa leonor Paulyna Dana Caras aura laurabv popescugp bubu doinabacau GetaV gabriela60 sicamin Vernil Myosotis Doini Rux stefana penelopa geodezia 31 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Sept 05, 2014 10:05 pm | |
| Un sincer si simplu:frumuseti,Geo. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Noi 04, 2014 9:17 am | |
| infloriti in dimineata asta suntanul si unul galben [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Noi 05, 2014 8:04 am | |
| azi am reusit sa prind smecherul de galben batut sa il prind sa ii fac poza cu inca 2 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] el e smecherul care mi-a tras clapa de fiecare data cred ca este Koenigul imi e tare drag si mi l-am dorit de mult am avut citeva incercari sa il prind dar de fiecare data am dat gres acum il am si sunt tare fericita imi place mult galbenul asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Noi 09, 2014 3:58 am | |
| Sunt fermecatori!!! Ma bucur sa vad cat de multi si cat de frumosi hibilici poti avea Geo, ce iti face piciorul? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Noi 09, 2014 6:41 am | |
| neata Multumesc Doini de intrebare inca il trag dupa mine imi e frica sa calc in el ma doare articulatia dar am inceput sa stau cu el in apa calda un fel de aqvaterapie si vad ca incepe sa ma lase durerea am avut niste artosptop si am inceput sa ma dau cu el si incet incet vad ca ma lasa durerile cred ca este mai puternic decit diclofenac sunt in cm de 2 saptamini si mai am inca una e tare rau mai ales ca acasa mereu vezi ca mai este ceva de facut si nici nu imi vine sa stau mereu in pat ca ma dor oasele cit despre hibilici da am multi cred vreo 40 cu dubluri cu tot si cred ca incep sa le aflu secretul mai ales ca sunt rezistenti la conditiile din sala mea ei ,brugmansiile, colocssiile si palmierii sunt cei mai rezistenti va trebui sa citesc mai mult despre ei ca sunt tare frumosi cind incep sa infloreasca mult timp nu reuseam sa prind si mai ales sa ii tin in viata spre sa reusesc sa ies cu ei in primavara ca astept sa ii vad si pe cei luati anul asta de la gommer | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| |
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Noi 09, 2014 9:01 am | |
| multumesc din cauza lor am patit-o cu entorsa asta dureroasa si nici nu ma lasa asa usor si cica as avea o artroza la calcii spre totusi de frica operatiei propuse sa imi treaca le-am zis domnule ce tot aveti cind ma vedeti sa imi propuneti sa ma ciumpaviti asa mi-au zis si cind cu buba de la picior sa imi faca transplant de piele na mi-a trecut si fara transplant sper sa ma lase si durerea asta surda de la calcii | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Noi 09, 2014 9:07 am | |
| Sa dea Domnul sa-ti treaca repede, in mod natural! La moralul tau... ar trebui sa fie cat mai curand! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Noi 09, 2014 9:13 am | |
| multam sper si eu am fost la doctor si pe mine ma dispera ce este prin spitale adica sa faci raze nu mai sunt bani ,dspre pastille tratamente etc nici vorba si mai zic prietenii ca in conturile ministerului de finate sunt multe miliarde de lei in sold ... ce or face cu ei ..sau ii tin acolo sa arate ca au bani .. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Mar 31, 2015 7:53 am | |
| anul asta cam putin [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Mar 31, 2015 8:04 am | |
| si ceva de interior [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
mirela1995
Numarul mesajelor : 171 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradinarit, brodat, citit, calatorit, crosetat Stare de spirit : Optimista, Joviala, Comunicativa, Prietenoasa, Sociabila, Dibace Data de inscriere : 04/02/2015
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Mar 31, 2015 10:23 am | |
| Frumos, frumos Geo imi place,mai ales narcisele batute, sa-ti traiasca ! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Mar 31, 2015 10:58 am | |
| multumesc dar la noi de vineri incoace a fost soare mai am ceva pozat azi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Apr 01, 2015 9:48 am | |
| Geo pentru durerea la calcai - poate te ajuta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Apr 01, 2015 11:33 am | |
| multam cred ca aplic treaba cu aspirina am ce imi trebuie sarea aia himalayana nu am de unde lua multam | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 13, 2015 11:00 am | |
| ceva de Paste [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 13, 2015 11:07 am | |
| Ce de activitate la tine in gradina! Foarte frumoase sunt, Geo. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 13, 2015 11:22 am | |
| infloresc saracele daca nu le-a ingrijit nimeni am putu doar sa le ud ca in rest nu am putut sa le sap anul asta dar vad ca le-a prins bine | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 13, 2015 12:17 pm | |
| abutilon Lady Victoria [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 13, 2015 3:45 pm | |
| Geo la tine sunt frumuseti!!!felictari! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 13, 2015 3:49 pm | |
| Multumesc adun precum o furnica Lasati d-l Popescu ca si dvs aveti numai bunaciuni | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Joi Apr 16, 2015 12:02 pm | |
| Geo, cu narcisele cred ca facem treaba buna! Tot ce-am pus in materie de narcise (cu mici exceptii ) au iesit in fiecare an si chiar s-au inmultit. In schimb, lalelele s-au dus, ramanand doar cele vechi (rosii si galbene) gasite in curte. Probabil ca, daca vrem allele deosebite, trebuie sa le tratam ca pe niste anuale. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Joi Apr 16, 2015 12:08 pm | |
| da stiu de asta ma cautat si eu de alea rosii si galbene ca am avut numai bunaciuni si au disparut acum m-am reprofilat pe astea simple rosii si galbene daca iti spun am unele culoarea vintului turbat nici portocalii nici roz sunt plantate prin niste buruieni vai mama lor nici apa nici sapa nu vad si sunt capoase sa rasara si sa infloreasca cele fitoase bibilite loc de cinste udate sapate etc si dau coltu al 2- lea an nu mai apar ramin cu pozele mai am unele papagal care ale naibi nu imi plac deloc rosii si astea ma enerveaza ca rasar in fiecare an destoinice tot asa lasate de izveliste ba le am pusesi intr-o margine de ciment si tot traiesc da asta este ce rezista rezista ce nu sa fie sanatoase am bagat eu de seama ca cu cit nu le bagi in seama cu atit rezista mai bine | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Apr 28, 2015 7:58 pm | |
| flori dupa ploaie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea | |
| |
|
| |
| Gradina mea | |
|