| Gradina mea | |
|
+27oprisgina antonia2 mirela1995 Marga Cora-Maria ghana Paunita DanaA Brindusa leonor Paulyna Dana Caras aura laurabv popescugp bubu doinabacau GetaV gabriela60 sicamin Vernil Myosotis Doini Rux stefana penelopa geodezia 31 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 7:56 am | |
| Toate sunt frumoase (brugmansia aia este superba), da' pe mine m-au dat gata trandafirii din primele imagini. Cum il cheama pe cel rosu infoiat la care ne arati floarea de aproape? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 8:09 am | |
| sincer nu stiu ca am multi acolo in zona apropiati de aceasi culoare unu sigur este william shakespeare restul sunt de la floribunda si nu am pastrat etichete dar parca ii zicea prince ca l-am luat de vreo 2 ori ca prima dtaa a dat coltu iar unu e de la dimov parca nr 6 na acu care cum sunt nus tiu daca zici de ala grena daca zici de la roz cu alb l-am luat de la cornelia 79 si cred ca este grimaldi na acu la citi am sincer nu am pastrat decit rar etichetele si ce mai imi aduc aminte | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 8:18 am | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 8:31 am | |
| crini nu prea miroase sunt din cei altoiti doar cel regal miroase restul nu | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 10:11 am | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 10:20 am | |
| da asa este adunate de 6-7 ani cu mult scandal financiar dar acum sunt tare frumoase si mai rau cu multa munca chiar multa | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 1:59 pm | |
| Geo, fata, te-ai smecherit si pui poze direct, fara sa le mai aduci pe sunphoto Ia, sa vad daca reusesc sa-ti scot din album un trandafir [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Yupiii,!!! Deci, voiam sa-ti spun ca-l am si eu pe asta de la Maria, da' nu mai stiu cum se cheama [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... sau, nu's la fel | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 2:03 pm | |
| Vai ce frumos e trandafirul "scos" de Penelopa Dar si restul sunt superbi, felicitari | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 3:30 pm | |
| Lets celebrate atit mi l-am dorit in primul an a facut niste ciufute de flori de imi venea sa pling ca am dat banii pe el dar anul asta e o frumusete plin de flori si creste mare si frumos sunt asa bucuroasa ca l-am luat .. imi e tare drag si vad ca infloreste in continuu parca ar fi polianta Pene roaga-te sa fie el ce e o frumusete | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Iun 16, 2014 4:59 pm | |
| Geo totul pentru ochi si suflet. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Iun 17, 2014 12:20 am | |
| Geo din ce trandafir ai facut sirop ? Cu dulceata e si mai mult de lucru si nici nu o poti folosi (manca) in orice imprejurare. Siropul e bun sa te racoresti toata vara. Si are si calitati medicinale. Pene cred ca il are din comanda de la Lottum pe Let's celebrate. Parca asa imi amintesc. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Iun 17, 2014 8:01 am | |
| na sincer am adunat cam tot ce am avut inflorit prin curte am ales baza adica rosele cu miros variegata madama elful si pe urma am luat pt culoare adica simphatie chocolate madona a iesit super mirositor si frumos si la limba nu este aspru ca am mai limpait eu la cineva si era aspru la limba mirositor dulce dar aspru la limba cred ca pusese prea multa sare de lamiie | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Iun 17, 2014 8:18 am | |
| Se poate face sirop din orice fel de trandafir parfumat ? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Iun 17, 2014 8:23 am | |
| da sa ai baza de miros si de culoare mai ales de miros culesul cred ca stiti dimineata inainte de ora 10 ceva legat de uleiurile din ei | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Sam Iun 21, 2014 5:40 pm | |
| sfirsit de iunie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 22, 2014 9:17 am | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 22, 2014 3:04 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 22, 2014 3:20 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 10:36 am | |
| inca ceva flori azi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 1:41 pm | |
| Pe care sa le admiri mai intai Geo? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 2:11 pm | |
| Ehe coana mare ce de frumuseti ai tu in gradina! Ieri am vazut in gradinarie o brugmasie indigo, si m-am gandit la tine. Ma batea asa un gand sa o iau, dar imi este teama ca va ajunge mare ca ale tale si ajung sa dorm in ea | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 2:33 pm | |
| da sunt mari cresc enorme cind le-am avut pe cele mari au ajuns pina la 3 m cit era sala de inalta si nu le venea sa se opreasca oricum mi-am refacut stocul da oricum mai am pina la 100 abia daca am vreo 30 aia mov este datura cu trompa in sus nu mai stiu cum ii zice e tare frumoas apoti s ao iei ca dispare la iarna ca e anuala cele cu trompeta in jos sunt brugmansii se vede diferenta si la frunze frunzele la brugamansii au pufusori iar la datura daca o freci in mina frunza miroase urit si are frunza mata nu are puf daturele sunt anuale brugmansiile cresc copacioci si sunt perene [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 3:23 pm | |
| O gradina superba! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 3:31 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Iun 29, 2014 3:46 pm | |
| o tufa de mure sper sa se inmulteasca | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea | |
| |
|
| |
| Gradina mea | |
|