| Moshia Getei | |
|
+5Mihai stefana Tinkerbell penelopa GetaV 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Dum Iun 12, 2011 10:37 pm | |
| Cateva noutati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Moshia Getei Lun Iun 13, 2011 8:36 am | |
| Getuta, ce minunate sunt clematitele, mai ales Jackmanii, florile se urca pe casa | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Moshia Getei Lun Iun 13, 2011 8:56 am | |
| Aia ii face in ciuda. Vrea toata curtea numai pentru ea. | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Lun Iun 13, 2011 10:08 pm | |
| Doamna Geta,sunt incantat de ce am vazut in poze. La mine clematita Jackmanii are florile asa de ciudate..........parca le-a biciuit careva. Parca am mai vazut o clematita undeva la pagina 3,cum se numeşte? Aaaaa.....şi sa nu mai spun de petunii,sunt splendide.Ale mele le-am cumparat ca urcatoare si ele stau baţ. Ce gradinar mai sunt şi eu..... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Moshia Getei Mar Iun 14, 2011 8:07 am | |
| ... "dupa ureche " | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 12:23 pm | |
| ... ba, unul fără grădină la ... la Club! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 12:26 pm | |
| Altfel spus, măi Mihai, ţi-ai pus tu grădina'n "ciuperci" şi nu o faci acolo unde îi stă cel mai bine ? ....adică, printre grădinarii Clubului?! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 12:30 pm | |
| Lasa bre Pene ca ariciu cand si-o pune gradina acilea...............cadem in popou si ne mai sar si plombele de mirare Ariciule sa nu-ti faci gradina ca nu suport concurenta (e pe partea mea de DN) In plus cand ziceati ca-si aduce tepi la o intalneala? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 2:18 pm | |
| Fraţilor!!! Spuneţi-mi că nu sunt paranoia!!! Acum 2-3 zile, parcă a scris aici, în Moşia Getei, o tânără studentă GetaC din Cluj, despre salcâmul galben, iar eu am postat neşte mesaje V-am pus şi-un cântec cu Tudor Gheorgfhe!!! A fost aşa sau mi s-a părut... ori m-am dilit la cap ?!!! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 2:21 pm | |
| iO AM VAZUT MESAK DE LA STUDENTA DIN CLUJ n-AM VAZUT TUDOR GHEORGHE | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iun 24, 2011 2:24 pm | |
| Nu mai sunt mesajele studentei la Peisagistica GetaC Ieri a fost o vreme blocat forumul | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Lun Oct 24, 2011 9:02 am | |
| bine am venit prin gradina ta Geta eu dimineata servesc cafeaua la pc si acum am timp sa ma plimb prin gradinile altora am vazut la tine salcamul galben si vreau sa spun ca am si eu dar nu a inflorit decat in anul 4 dar a meritat asteptarea si ma bucur ca am citit ce au scris fetele ca asa am aflat de la doinabacau ca nu se tunde ca tare ma pastea un gand s-o fac dar ce nu tin minte e daca-i parfumat in primavara am sa vad oricum a fost tare admirat in primavara de vecinii mei care nu stiau ce pom este imi place gradina ta este foarte frumoasa | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Moshia Getei Sam Iun 16, 2012 3:06 pm | |
| Am fost la Geta zilele trecute sa vad florile gommerilor. Cateva poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Lora si Monet [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Moshia Getei Mier Iun 20, 2012 12:56 pm | |
| Frumoase flori si poze Geta cand mai da pe aici?
| |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Joi Iun 21, 2012 6:50 am | |
| | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iul 26, 2013 2:28 pm | |
| Aseara am fost pe la GetaV si am admirat florile unei specii de hoya pe care am vazut-o inflorita numai la ea cummingiana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Un ugandez superb pliin de floricele azurii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si pentru ca in gradina ei ii este locul, adaug aci si hibiscusul Candy inflorit mai demult [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu prea intra ea pe forum la discutii, dar cine poate ajunge la gradina ei este oricand binevenit la o inghetata si un pahar de vorba | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iul 26, 2013 2:43 pm | |
| Chiar asteptam poze, intotdeauna am admirat florile doamnei | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iul 26, 2013 2:52 pm | |
| O sa fotografiez si "padurea" de hibiscusi sa vezi ce bine cresc la ea. Desi, din ce mi-a spus, a mai pierdut si cate un gommeros din cand in cand | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iul 26, 2013 3:32 pm | |
| da, da, neaparat fata de anii trecuti, cand aveam flori la hibi dar nu aveam frunze, acum e exact opusul, i-am tinut pe o terasa, au avut lumina, dar nu soare direct, asa ca fac frunze, cativa au bobocei, dar nu asa cum eram eu obisnuita | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Moshia Getei Vin Iul 26, 2013 3:37 pm | |
| Am remarcat ca ai mei si-au format bobocii mai tarziu, fata de alti ani. Cred ca din lipsa cladurii, amintiti-va ca am avut o primavara cu ninosri si racoare ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moshia Getei | |
| |
|
| |
| Moshia Getei | |
|