| GRADINA DE POVESTE | |
|
+12doinabacau Mihai Karla costieanuconstantin Vernil bubu georgiana Tinkerbell penelopa stefana Myosotis Rux 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Lun Iun 23, 2014 8:55 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Lun Iun 23, 2014 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 6:13 am | |
| Chiar ma gandeam ca au trecut trei ani.. | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 6:50 am | |
| Si poate ,da ,este timpul sa deschid poarta gradinii mele. | |
|
| |
Doini
| |
| |
Rux
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 4:27 pm | |
| Pai atunci,uite .... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S. asteptam vesti despre Brutulica .(ma ce nume haios are ) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 5:06 pm | |
| Superba imagine!!! Frumos loc ai creat Ruxandra! Brutulica, baiatul mamii baiat, are artoroza si se pare ca si un ligament rupt. Am ramas masca in fata acestor vesti proaste. Am scris si la mine in gradina despre asta. | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 6:17 pm | |
| Vad ca in ultima vreme ai avut probeleme cu ei . Ce sa zic ? Doar ca te imbarbatez. Si ca sa nu fie prea mult sa va plicitisesc ,o alta imagine din gradina . Alt colt. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 6:53 pm | |
| Nici vorba de plictiseala Rux Eu ma bucur enorm ca ai deschis portile!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ca sa pui poza direct, dupa ce faci toate etapele pe care le sti deja, mai trebuie doar sa copiezi link-ul din dreptul: Thumbnail for Forum (1)Multumesc mult Rux! Sper din tot sufletul ca artroza sa o pot tine macar in stadiul asta, desi mi s-a spus ca este avansata. Oricum de astazi a intrat in tratament pt ea. Mai sper ca micutul sa nu aibe ligamentul rupt. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 8:07 pm | |
| Rux, ma bucur ca ai pus poze. Tufa plina de floricele albe, din prima poza ce e ? | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 8:56 pm | |
| Multumesc Bubu. Este cerastium .Dar cam batran ,asa ca mine . ,are vreo 5 ani. De fapt pot sa mai pun si alte poze cu el ,ca am peste tot.Mai nou ,l-am lasat sa-si faca de cap renuntind la plante mici ,pe care le-a si inghitit,de fapt. M-am gandit ca decit buruieni mai bine cerastium. Daca vrei iti dau cu placere .Am mai dat cuiva ,nu i s-a prins ,nu stiu de ce ,ca se prinde super repede. Am observat ca tinuta lui este diferita in functie de expunerea la soare sau semiumbra. O sa caut poze pentru comparatie. Si apropo ,incantata de cunostiinta Bubu.(din poze) | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 8:59 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Doini ,cind o sa stii daca are ligamentul rupt? Si cum s-a intamplat asta ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mar Iun 24, 2014 9:57 pm | |
| Copiaza link-ul din chenarul din dreptul lui Thumbnail for Forums (1) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ce imagine frumoasa Asta m-a necajit putin, ca desi i-au facut 3 radiografi, ei nu pot spune cu certitudine daca are sau nu un ligament rupt, dar banuiesc ca ar fi! Am radiografiile pe mail, daca vreti si va pricepeti sa le interpretati, le pot posta. Oricum mi-ar prinde bine. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE Mier Iun 25, 2014 6:55 am | |
| Chiar ca-i frumoasa imaginea asta ultima. Iti multumesc aici in gradina ta Rux, pentru informatia referitoare la mastile de ghivece Mi se pareau mie oarecum cunoscute, mai vazusem la cineva ceva asemanator Eu la Ikea nu prea am cum sa ajung e cam departe de mine... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GRADINA DE POVESTE | |
| |
|
| |
| GRADINA DE POVESTE | |
|