|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Myosotis Admin

Numarul mesajelor: 1907 Varsta: 53 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit: Optimista - am fost odata Data de inscriere: 21/01/2008
 | Subiect: Re: Trandafir Mier Apr 13, 2011 12:25 am | |
| O alee cu arcade imbracate de trandafiri... ce vis frumos...... cine nu si-ar dori ? _________________ "Natural farming is not just for growing crops, it is for the cultivation and perfection of human beings." - Fukuoka [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Karla
Numarul mesajelor: 1699 Varsta: 42 Localizare: France Joburi/Distractii: literatura, istorie, calatorii Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 22/03/2011
 | Subiect: Re: Trandafir Mier Apr 13, 2011 9:57 am | |
| E foarte buna locatia  Eh, mai dureaza pentru aleea de arcade, mai intai trebuie construita o veranda, apoi aleea (vreo 40 m lungime) si abia apoi fixate arcadele... da' io deja ma gandesc ce si cum  Cred ca Austin nu risti nimic cu Graham Thomas (in galben) Summer Song (e un oranj-portocala arsa, superb) si Brother Cadfael (roz-pal, cu flori enorme, splendide, de marimea unor bujori; de altfel, seamana grozav cu bujorii). Insa trebuie sa te ocupi, dar mult mai putin decat cu Heritage, Shakespeare, Pat Austin (mie astia mi-au mancat zilele...  ) |
|
 | |
Karla
Numarul mesajelor: 1699 Varsta: 42 Localizare: France Joburi/Distractii: literatura, istorie, calatorii Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 22/03/2011
 | Subiect: Re: Trandafir Mier Apr 13, 2011 9:59 am | |
| Ei, da, Myosotis. Asta e visul meu, de cand am vazut o bolta nesfarsita de trandafiri... omul traversa in fiecare zi sirul de arcade, aleea presarata cu petale de trandafiri... mi-am zis ca asta trebuie sa fie fericirea suprema...  |
|
 | |
Tinkerbell

Numarul mesajelor: 2185 Varsta: 40 Localizare: Insula de Smarald Joburi/Distractii: scurmatul Stare de spirit: zburatoare Data de inscriere: 08/04/2011
 | Subiect: Re: Trandafir Mier Apr 13, 2011 2:07 pm | |
| Bubu,nu stiu exact cui ii cheama,am sa pun poze Eu ii am pe "cosuri" Cu arcadele mai astept pana termin de vopsit casa si de terminat aripa noua |
|
 | |
bubu
Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 38 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: in general buna Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Trandafir Mier Apr 13, 2011 7:05 pm | |
| Cum adica pe "cosuri" ? Karla cred ca e de vis o asemenea alee  . |
|
 | |
Tinkerbell

Numarul mesajelor: 2185 Varsta: 40 Localizare: Insula de Smarald Joburi/Distractii: scurmatul Stare de spirit: zburatoare Data de inscriere: 08/04/2011
 | Subiect: Re: Trandafir Mier Apr 13, 2011 9:11 pm | |
| |
|
 | |
bubu
Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 38 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: in general buna Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Trandafir Joi Apr 14, 2011 11:44 am | |
| Mersi, m-am lamurit. Ai niste trandafiri superbi si multi, multi de tot  . Vazusem mai demult pe EG niste suporturi de fier forjat pt trandafiri urcatori si clematite, dar cosurile par varianta mai usor de pus in practica. |
|
 | |
Karla
 | Subiect: Re: Trandafir Joi Apr 14, 2011 12:26 pm | |
| Splendida colectie de trandafiri, felicitari, Tinkerbell! Un paradis... |
|
 | |
Karla
 | Subiect: Re: Trandafir Joi Apr 14, 2011 12:56 pm | |
| Et voilà, pentru cine vrea sa se inspire... imagini dintr-o gradina franceza de cateva hectare (jardin de Gué) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Ce munca trebuie sa fie ca sa instalezi toate astea... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Si, orice s-ar spune, Pierre de Ronsard ramâne un trandafir de nota zece... |
|
 | |
Tinkerbell

| Subiect: Re: Trandafir Joi Apr 14, 2011 6:14 pm | |
| Nu pot decat sa fiu de acord cu tine ,Karla Multumesc ca v-au lacut trandafirii mei Incerc sa-i inmultesc Am mai pus unii,pe o"poarta si i-am facut gen evantai In principiu ar fi un gen de Fairy -sport ,dar nu infloresc decat o singura data pe an(o data la cativa ani risca cateva floricele prin august),dar au o inflorire extrem de lunga(cam spre 2 luni) si sunt parfumati Daca vremea e buna si nu cu variatii,te bucuri de flori si de un parfum nemaipomenit Sunt extrem de buni pt garduri si asa isi si etaleaza bogatia de flori poarta= un dreptunghi infipt in pamant caruia ii lipseste latura mica(aia de pe pamant) |
|
 | |
Karla
 | Subiect: Re: Trandafir Joi Apr 14, 2011 6:42 pm | |
| Sunt magnifici. Cam cat timp le trebuie ca sa creasca astfel? ai mei au un an -doi, maxim 3 pentru unii, si abia astept sa-i vad atat de mari si de exuberanti... |
|
 | |
Tinkerbell

| Subiect: Re: Trandafir Joi Apr 14, 2011 6:50 pm | |
| Eu am gradina din 2000 In toamna lui 2000 am pus primi trandafiri,au cam 10 ani Cei mai multi sunt prinsi de mine din butasi Ai mei au inflorit in primul an dupa ce i-am pus si cei luati cu radacina si cei prinsi de mine
|
|
 | |
Rux

Numarul mesajelor: 219 Varsta: 53 Localizare: ardeal Joburi/Distractii: viata de zi cu zi Stare de spirit: optimista Data de inscriere: 30/03/2011
 | Subiect: Re: Trandafir Vin Apr 15, 2011 8:23 pm | |
| Tink ,m-ai lasat cu gura cascata . Ce frumuseti ai acolo ,mama,mama. Si tu ,gentila ,zicea-i in toamna ca iei drumul spre mine (asta ca sa nu zic localitatea ...,nu ,ca nu-i nevoie) doar pentru doi trei trandafiri mai rasariti .  Nu stiu ce sa mai zic ! Mama ce frumuseti ai acolo ! Karla ,gradina aia este minunata . Cam asa imi doresc eu ,in citiva ani.Muncesc deja la ea. Sa vedem rezultatul ! |
|
 | |
penelopa

Numarul mesajelor: 2820 Varsta: 95 Localizare: Peris de capitala Joburi/Distractii: multiple Stare de spirit: vesnica nemultumire Data de inscriere: 04/03/2011
 | Subiect: Re: Trandafir Mar Apr 19, 2011 11:49 am | |
| M-am pricopsit cu un pitic Kordana. A fost alegerea soțului  ... putea să refuz ?!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
stef

Numarul mesajelor: 1144 Varsta: 59 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Plantele si mersul pe jos Stare de spirit: Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Trandafir Mar Apr 19, 2011 1:12 pm | |
| Ce interes aveai sa-l refuzi? Unde l-ai pus? |
|
 | |
|